Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Moda si Accesorii Plaza Romania da startul reducerilor de vara

Plaza Romania da startul reducerilor de vara

Email Imprimare

La Plaza Romania, preturile sunt in tendinte! Campania de vara vine cu discounturi de pana la 70% si premii atractive pentru pasionatii de cumparaturi.
Intre 15 iulie si 30 august, clientii care fac cumparaturi in valoare de minimum 150 de lei pot castiga unul dintre marile premii ale verii, constand in trei pachete de rasfat, dedicate in special doamnelor, insa nici partenerii acestora nu sunt uitati.

Fiecare pachet include un voucher de cumparaturi in valoare de 1.500 de lei, o sesiune de make-up oferita de Sephora, hair-style si manichiura de la Bram’s Beauty Concept, un abonament WorldClass pentru o luna si o cina romantica in doi la restaurantul Coltul Verde. De asemenea, clientii pot castiga premii instant in magazinele din centrul comercial.
Vara aceasta, pe langa reducerile substantiale practicate de toate magazinele din centrul comercial, ii rasfatam pe clientii nostri cu premii care cu siguranta le vor face vara mai frumoasa! Asadar, ii asteptam in magazine si le uram spor la cumparaturi, spune Nina Scarlat, Center Manager Plaza Romania.
Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi din Bucuresti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrate, cu un centru commercial, si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane de euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.
Mai multe detalii gasiti pe www.plazaromania.ro si www.facebook.com/plazaromania.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.