Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Moda si Accesorii Cu ghetele Deichmann treci mai usor peste zilele ploioase de toamna!

Cu ghetele Deichmann treci mai usor peste zilele ploioase de toamna!

Email Imprimare

Este frig, din ce in ce mai frig. Umezeala iti intra in oase si ai tine in brate doar paturica pufoasa. Dar, daca la usa te asteapta cele mai chic si cool boots & booties de la Deichmann, intalnirile cu fetele la ciocolata calda incep sa-ti surada din nou. Si de ce nu ar fi asa? Cu un aspect prietenos si extrem de confortabile, te agata de picioare si te scot vrand-nevrand din casa. Fie ca optezi pentru ghete cu siret casual-sportiv cu imprimeu floral si talpa cu profil pronuntat, fie ca te atrag cizmele Chelsea din colectia 5th Avenue, elegante, din piele, in maro inchis cu insertii elastice si catarama ornamentala, ai tot ce iti trebuie pentru a infrunta vremea mohorata de afara.

Talpa de cauciuc cu profil pronuntat este un must-have, atunci cand ploile isi fac de cap in oras. O pereche de ghete cu imprimeu floral jucaus devin de-a dreptul irezistibile intr-o astfel de situatie. Daca esti genul motor-girl, bocancii casual cu fermoar si catarama iti vor fi mult mai la indemana atunci cand esti pe fuga si iti doresti sa asortezi rapid ceva la jeans si cardigan. Iar daca ti se pare ca orasul si-a pierdut din sclipire, insertiile stralucitoare ale ghetutelor Chelsea o sa iti faca chef de un chit-chat cu fetele la un cocktail, seara, dupa birou. Oricare ar fi stilul tau, ghetele Deichmann sunt prietenele tale pentru zilele neprietenoase de toamna, de-acum si pe www.deichmann.com.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.