Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Noutate editoriala: Iulian Visoiu lanseaza un ghid practic pentru cei care isi cauta partenera

Noutate editoriala: Iulian Visoiu lanseaza un ghid practic pentru cei care isi cauta partenera

Email Imprimare

De curand, la Editura Rovimed din Bacau a aparut o noua carte semnata Iulian Visoiu. Se intituleaza Cum sa-ti alegi partenera adecvata, preponderent prin mijloace informatice si are ca subtitlu descrierea O istorisire petrecuta in perioada 2008-2021. Practic, dupa cum spune autorul, este vorba despre un ghid aplicativ si peste poate de instructiv.
Din momentul lansarii, la sfarsitul lunii august, au aparut mai multe recenzii in presa bacauana. Reprezentativa este descrierea cuprinsa in una dintre acestea: Cu un strop de curaj cald-zambitor, (autorul) plonjeaza si gestioneaza si RISCURILE unor noi comunicari sentimental-interumane. Intra prioritar in arena informatica, zgandarit de rezultate PROBABILE, actioneaza intr-un mediu delicat, sensibil si rapid-volatil. Atentie, incredere si curiozitate! Din propria-mi experienta, in triada trup-minte-suflet, oportunitatile intalnite vin la pachet cu CONSECINTE periculos de ademenitoare!

Referindu-se la noul sau volum, autorul se confeseaza: Intrarea in lumea site-urilor, platformelor crosetate pentru intalniri si a retelelor de socializare a fost pentru mine un pas normal si in perfecta cunostinta de cauza. Evaziv, sumar si incert infestat sau virusat de ineditul situatiei personale prin care debutasem rational, alesesem un intensiv tratament neomologat cu masive doze de nastrusnice infomatii din online. Atunci, asa ma vedeam, pregatit si chitit bine pe actiune...
Noua carte a lui Iulian Visoiu se inscrie in seria Managementul riscului, domeniu in care acesta a mai publicat o carte, Implementarea managementului riscului la nivel organizational (Editura Economica, 2010). Cartea costa 42 de lei si este distribuita prin Alexandria Librarii, atat in librariile din Bacau, cat si prin intermediul librariilor online.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.