Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Volumul Patrie si destin, lansat la Bookfest

Volumul Patrie si destin, lansat la Bookfest

Email Imprimare

La Salonul International de Carte Bookfest, care si-a deschis portile ieri, la Romexpo, Editura Litera isi intampina cititorii cu aproximativ 1.000 de titluri si peste 50 de noutati editoriale. Seria evenimentelor de la standul Editurii Litera este inaugurata de lansarea cartii Patrie si destin. Principesa Mostenitoare a Romaniei, scrisa de Diana Mandache. Lansarea volumului va avea loc joi, 31 mai, de la ora 14.00, la standul Editurii Litera (standul 23, pavilionul C2), in prezenta Altetei Sale Regale Principesa Margareta a Romaniei, a autoarei Diana Mandache si a istoricului Adrian Cioroianu.

Patrie si destin este o lucrare cu caracter biografic, ce contine marturii ale unor contemporani despre Alteta Sa Regala Principesa Margareta. Volumul reuneste pentru prima oara o parte semnificativa din sirul lung al intamplarilor traite si al oamenilor pe care i-a cunoscut Alteta Sa Regala Principesa Mostenitoare a Romaniei, prezentarea fiind facuta din perspectiva istoricului. Destinul Principesei se confundă adeseori cu cel al Regelui Mihai, iar viata sa a fost profund influentata de istoria mai recenta din Romania si sud-estul Europei.
Diana Mandache este istoric specializat in studiul regalitatii europene. A publicat mai multe carti, printre care: Dearest Missy (Rosvall Royal Books, octombrie 2011), Later Chapters of My Life. The Lost Memoir of Queen Marie of Romania (Sutton, 2004), Romania, Mitteleuropa si Balcanii (Pro Transilvania, 1999).
La editia de anul acesta a Salonului International de Carte Bookfest, Editura Litera este prezenta cu titluri noi, concursuri, premii si evenimente captivante. Din oferta editurii nu lipsesc enciclopediile, cartile ilustrate pentru copii, cartile practice, beletristica si dictionarele.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.