Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Educatie cu blandete, o noua colectie a Editurii Univers

Educatie cu blandete, o noua colectie a Editurii Univers

Email Imprimare

Editura Univers va lansa colectia Educatie cu blandete, coordonata de Ioana Chicet-Macoveiciuc, autoare a blogului Printesa Urbana, a romanelor Miercuri, respiram si Ziua in care la capatul celalalt al iubirii n-a mai fost nimeni, a trei carti ilustrate pentru copii si a bestsellerului O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda, vandut in peste 30.000 de exemplare pana acum.
Lansarea colectiei va avea loc la Terasa Monteoru, Calea Victoriei nr. 115, pe data de 9 septembrie, de la ora 10:00.

Despre colectia Educatie cu blandete si primele trei titluri cu care debuteaza vor vorbi: Gaspar Gyorgy, psiholog clinician si terapeut relational, Alexandrina-Carmen Ene, psihoteraupeut, doctorand in procese creative, si Ioana Chicet-Macoveiciuc, autor de carte si coordonator colectie.
Educarea cu blandete a copiilor nostri, dar si a parintilor care au inteles ca se poate si altfel, fara abuzuri si umilinte, care cauta sa se vindece si sa ofere generatiilor viitoare un inceput curat, bazat pe cooperare si respect, este motivul pentru care am cautat si am adus si in limba romana carti care ne ofera sprijin, informatii documentate si revelatorii, solutii si idei care ne vor ajuta sa avem o relatie armonioasa cu copiii nostri, cu partenerii si cu ceilalti adulti. Primele trei carti din colectia «Educatie cu blandete» sunt titluri valoroase, de care este mare nevoie pe piata de carte pentru parinti din Romania, a spus Ioana Chicet-Macoveiciuc, coordonatoarea colectiei.
Primele trei titluri, disponibile pentru public incepand cu data lansarii, sunt:

Janet Lansbury, Nu exista copii rai
Primul volum al seriei Educatie cu blandete este semnat de Janet Lansbury, autoarea unuia dintre cele mai populare bloguri de educatie parentala din SUA, discipol al specialistei in parenting Magda Gerber.
Copiii sunt persoane adevarate, chiar daca sunt noi pe lume. Ei trebuie tratati mereu cu respect si intelegere, ca orice alta fiinta umana. Prin exemple practice si raspunsuri la scrisori ale parintilor care cer sfaturi pentru a reactiona la situatii concrete, autoarea cartii ofera un ghid practic de parenting care le va fi util parintilor cu copii de toate varstele.

Jesper Juul, Copilul tau competent
Cand se nasc, copiii sunt pe deplin umani: sunt sociali, sensibili si empatici. Aceste calitati nu sunt invatate, ci innascute. Si totusi, pentru ca aceste calitati sa se dezvolte, copiii trebuie sa fie crescuti de adulti care se comporta in moduri ce respecta si modeleaza comportamentul social si uman, afirma terapeutul danez Jesper Juul in cartea sa Copilul tau competent.

Bruno Bettelheim, Psihanaliza basmelor
Multi dintre parintii din zilele noastre evita sa le citeasca basmele traditionale celor mici, pentru ca le considera prea sangeroase si traumatizante. Adevarul este insa ca basmele adevarate ii pot ajuta enorm pe copii sa-si rezolve multe dileme si conflicte interioare neidentificate.
Prin analiza mai multor basme foarte cunoscute precum Alba-ca-Zapada, Cenusareasa, Frumoasa si Bestia, Scufita Rosie, Barba-Albastra, Jack si vrejul de fasole, cartea lui Bruno Bettelheim, Psihanaliza basmelor, ii ajuta pe adulti sa inteleaga importanta si valoarea terapeutica a basmelor in formarea copiilor.

Mai multe detalii gasiti pe www.edituraunivers.ro sau la Editura Univers, strada Suvenir nr. 4, ap. 3, Bucuresti, sector 2, telefon: 021.315.33.07.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.