Luni, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri Ziua in care la capatul celalalt al iubirii n-a mai fost nimeni, o noua aparitie la Editura Univers

Ziua in care la capatul celalalt al iubirii n-a mai fost nimeni, o noua aparitie la Editura Univers

Email Imprimare

La Editura Univers a aparut cel mai recent roman al autoarei Ioana Chicet-Macoveiciuc, Ziua in care la capatul celalalt al iubirii n-a mai fost nimeni. Cunoscuta de mai mult de un deceniu publicului care ii urmareste blogul de mare notorietate Printesa Urbana, Ioana Chicet-Macoveiciuc a debutat la Editura Univers in 2015 cu bestsellerul O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda, vandut in peste 30.000 de exemplare pana acum. A mai publicat trei carti pentru copii (Te iubesc, orice-ai face!, Mami, e gata! si Baietelul cu aripa de fluture), intrate in topurile de vanzari imediat dupa aparitie, si romanul Miercuri, respiram (2016).
Ziua in care la capatul celalalt al iubirii n-a mai fost nimeni
, un roman in care protagonistii sunt o fata cu un cuib de randunele in loc de par si un barbat care zambeste prea rar. Iubirea lor e un dans tacut, cu clipe pline, in care totul se potriveste perfect, apoi cu zile negre in care nici nu-si pot sta alaturi. E cel mai minunat barbat din lume, iar fata care il iubeste ar face orice ca sa-i smulga cateva cuvinte. O despartire prematura, o asteptare infrigurata, cautari peste ani, regasiri sfasietoare care nu rezolva nimic, doar adancesc dorul si durerea. Pana intr-o zi cand vor sti amandoi ca iubirea a fost acolo, chiar daca acum la capatul celalalt al ei nu mai e nimeni.
Stii cum e romanul asta? Sa zicem ca stam la masa mai multi prieteni, ciocnim paharele, radem, mancam, la un moment dat Ioana se ridica de la masa zambind, se duce la toaleta si dintr-odata se aude de acolo un tipat sfasietor. Toata lumea amuteste. Ioana revine la masa zambind si-si reia conversatia de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Tipatul ei neasteptat e cartea asta. Neasteptat, dar frumos. E o carte pe care n-o poti uita, pentru ca intra in tine cu totul. (Alina Hlinski, redactor-sef Editura Univers)
Romanul cu autograful Ioanei Chicet-Macoveiciuc poate fi comandat de pe site-ul autoarei www.printesaurbana.ro, sau de pe site-ul Editurii Univers: edituraunivers.ro. Editura livreaza nu numai in Romania, ci peste tot in lume.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.