Luni, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Carti, CD-uri, DVD-uri "Eu in Romania ma simt strain". Vieti de imigrant in Grecia, lansare de carte la MTR

"Eu in Romania ma simt strain". Vieti de imigrant in Grecia, lansare de carte la MTR

Email Imprimare

Muzeul National al Taranului Roman va asteapta marti, 27 februarie 2018, ora 18.00, la Clubul Taranului, la lansarea cartii "Eu in Romania ma simt strain". Vieti de imigrant in Grecia, interviuri de: Zoltan Rostas si Nicole Salamon, aparuta la Editura Eikon, 2018. Intrarea este libera.

Acest volum constituie o premiera, fiindca ofera o radiografie a emigratiei romane intr-o singura tara – Grecia. Probabil, nici o populatie romaneasca emigranta nu a suferit in urma crizei o schimbare mai mare – practic, o injumatatire - ca aceea in Grecia. Meritul autorilor, al sociologului Zoltan Rostas, experimentat in interviuri de istorie orala, si al psihologului Nicole Salamon, cu un "stagiu" de peste un deceniu de viata de imigrant, consta tocmai in capacitatea de detaliere a procesului cotidian de integrare in societatea greaca. 
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista noastra, Dacic Cool.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.