Luni, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Cosmetics Beauty Hair 2022, la Romexpo

Cosmetics Beauty Hair 2022, la Romexpo

Email Imprimare

Esti producator si distribuitor de produse profesionale pentru par, machiaj si piele? Importi materii prime si ambalaje pentru industria cosmetica? Esti furnizor de produse si servicii pentru saloanele de infrumusetare? Atunci ce mai astepti? Vino ca expozant la Cosmetics Beauty Hair 2022! Cel mai important eveniment dedicat pietei de beauty din Romania se desfasoara la Romexpo, in perioada 22-25 septembrie, si promoveaza trendurile care vor domina in urmatoarea perioada. Expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura se adreseaza atat componentei de business, cat si consumatorilor finali.

Fiecare editie a #CosmeticsBeautyHair este gandita ca un festival al frumusetii, insa anul acesta, pe langa lansarea de produse profesionale si echipamente revolutionare, ne-am propus sa ne adaptam trendurilor actuale si sa ne concentram atentia si pe latura sustenabila a industriei cosmeticelor. Pentru profesionistii din domeniu pregatim si o zona de networking, unde vor avea ocazia sa interactioneze cu cei mai in voga experti din domeniu si vor putea sa schimbe idei cu cei care au business-uri profitabile si de succes. Ne bucuram ca firmele importante isi manifesta interesul pentru participarea la eveniment, iar celor care inca mai stau pe ganduri le transmitem ca participarea la evenimente specializate ramane cea mai eficienta strategie de marketing pe care pot sa o abordeze, transmite Oana Netbai, PR Romexpo.
Formularele de inscriere ca expozant sunt disponibile pe www.cosmeticsbeautyhair.ro, iar pentru informatii suplimentare despre organizarea evenimentului, contactati echipa de proiect pe adresa Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Program de vizitare: 22-25 septembrie, in intervalul 10:00-18:00.

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.