Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente #DENTAROMMEDICA2022 a inceput azi la Romexpo

#DENTAROMMEDICA2022 a inceput azi la Romexpo

Email Imprimare

In perioada 13-15 octombrie, Romexpo organizeaza conceptul cu tematica medicala #DENTAROMMEDICA2022. Evenimentul are loc in pavilionul B1 al Centrului Expozitional si se adreseaza medicilor stomatologi, specialistilor si antreprenorilor din industria medicala, precum si studentilor de la universitatile de profil. 97 de firme expozante din 10 tari: Bulgaria, China, Elvetia, Franta, India, Italia, Polonia, Romania, Slovacia si Ungaria, vin la Romexpo sa prezinte cele mai noi tehnici si tehnologii din industria stomatologica si medicala.

Prin intermediul acestui concept ne propunem sa facilitam interactiunea dintre antreprenorii care activeaza in zona serviciilor medicale si sunt in cautare de personal, idei sau de solutii tehnologice pentru dezvoltarea business-ului pe care il detin, dar si dintre specialisti renumiti si viitorii profesionisti din domeniu, cu scopul imbunatatirii serviciilor de medicina dentara si generala din Romania. Ii invitam pe toti cei interesati sa viziteze #DENTAROMMEDICA2022 si sa se bucure atat de aspectul academic al evenimentului, cat si de promotiile pregatite de companiile expozante, transmite Oana Netbai, PR Romexpo.
Pe parcursul celor trei zile de eveniment, vizitatorii au ocazia sa-si actualizeze cunostintele de specialitate, isi pot completa pregatirea teoretica si chiar au sansa sa isi imbunatateasca abilitatile practice. De asemenea, ei pot avea contact direct cu profesionisti renumiti din industrie si sunt invitati la business networking. Cu acest prilej, prof. univ. dr. Augustin Mihai sustine, in Sala Madgearu din pavilionul B3, cursul de chirurgie ghidata, pe urmatoarele subiecte: etapele realizarii ghidului protetico-chirurgical 3D; inserarea implanturilor cu ajutorul ghidului chirurgical si prezentarea datelor specifice privind chirurgia ghidata 3D de inserare a implanturilor in scop protetic. Detalii suplimentare pe www.icoi.ro. Mai mult decat atat, cei interesati au ocazia sa achizitioneze aparatura, echipamente, accesorii, materiale, produse chimico-farmaceutice pentru medicina dentara si generala la preturi speciale.
Detalii suplimentare pe www.denta.ro si www.rommedica.ro.
Program de vizitare
13-15 octombrie, in intervalul orar 10.00-18.00.
Pavilion B1, Romexpo, acces gratuit.

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.