Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Tehnologiile anului la #DENTAROMMEDICA2022

Tehnologiile anului la #DENTAROMMEDICA2022

Email Imprimare

In perioada 13-15 octombrie, Romexpo a organizat, in pavilionul B1 al Centrului Expozitional, #DENTAROMMEDICA2022 - un concept cu tematica medicala. La eveniment au participat medici stomatologi, specialisti si antreprenori din industria medicala, precum si studenti de la universitatile de profil. 97 de firme expozante, din 10 tari: Bulgaria, China, Elvetia, Franta, India, Italia, Polonia, Romania, Slovacia si Ungaria, au ilustrat tendintele si inovatiile din medicina dentara si generala, au prezentat ofertele speciale la aparatura, echipamente, accesorii si materiale si au gasit solutii eficiente si rapide pentru dezvoltarea business-ului.

Feedback-ul pozitiv primit dupa eveniment ne arata ca #DENTAROMMEDICA2022 a facilitat interactiunea dintre antreprenorii care activeaza in zona serviciilor medicale, personalitati recunoscute din domeniu si viitori specialisti. Multumim companiilor care s-au alaturat acestui concept si speram ca #DENTAROMMEDICA sa se dezvolte, iar numarul participantilor sa creasca de la an la an. De asemenea, le suntem recunoscatori vizitatorilor pentru ca au ajuns la Romexpo si le recomandam sa urmareasca programul nostru expozitional, pentru ca urmeaza alte manifestari de succes, transmite Oana Netbai, PR Romexpo.
#DENTAROMMEDICA2022 a prezentat atat tehnologiile anului din domeniul stomatologiei si medicinei generale, cat si tehnicile si procedurile avansate ale unor specialisti renumiti, manifestarea avand si o latura academica. De la eveniment nu au lipsit demonstratiile practice, reducerile considerabile si posibilitatea de testare a echipamentelor expuse. Mai mult decat atat, prin intermediul cursurilor de perfectionare, profesionistii din domeniu au avut sansa sa-si actualizeze cunostintele de specialitate si si-au imbunatatit abilitatile practice.
In cadrul #DENTAROMMEDICA2022, prof. univ. dr. Augustin Mihai a sustinut un curs de chirurgie ghidata, unde participantii au descoperit care sunt etapele realizarii ghidului protetico-chirurgical 3D, cum se insereaza implanturile cu ajutorul ghidului chirurgical si care sunt datele specifice privind chirurgia ghidata 3D de inserare a implanturilor in scop protetic.
Ramanem conectati in social media @Romexpo. Nu ratati urmatoarele evenimente din programul nostru expozitional www.romexpo.ro.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.