Luni, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Expozitia "Femeia: Un secol de schimbare" la ParkLake

Expozitia "Femeia: Un secol de schimbare" la ParkLake

Email Imprimare

In perioada 27 octombrie - 17 noiembrie, expozitia Femeia: Un secol de schimbare, organizata de National Geographic Romania si National Geographic Society, sustinuta de ParkLake, vine pentru prima data in Romania. Timp de trei saptamani esti asteptat in ParkLake, in Main Square, sa descoperi 30 de fotografii istorice, intr-o expozitie curatoriata de Iwona El Tanbouli-Jablonska. Astfel, vei avea ocazia sa admiri o serie de imagini ce fac parte din arhiva National Geographic, lucrari ce vor avea in centrul atentiei etapele prin care femeile au trecut in ultimul secol. Expozitia pune accent pe modul in care femeile au reusit sa schimbe perspective si sa influenteze domenii de activitate de-a lungul ultimului secol si urmareste povesti diferite care au avut un rol-cheie in istorie.

Trei romance prezente in expozitie
Printre cele 30 de fotografii care vor fi expuse in Main Square-ul din ParkLake se vor regasi si trei femei din Romania: Mihaela Noroc - unul dintre cei mai cunoscuti fotografi din lume, Aurora Simionescu - astrofizician roman si Florica Toparceanu - prima femeie biolog din Romania care a studiat viata in Antarctica. Expozitia Femeia: Un secol de schimbare, organizata de National Geographic Romania si National Geographic Society, vine pentru prima data in Romania si prezinta fotografii iconice care redau povestea unor femei in viata lor de zi cu zi, sperantele, intelepciunea si frumusetea acestora fiind capturate in imagini atemporale. Inca de la infiintarea sa in 1888, National Geographic Society a documentat viata de zi cu zi a comunitatilor din intreaga lume. Aceasta cronica unica in care figurile femeilor se disting clar de-a lungul secolului este o colectie de neegalat de povesti si fotografii. Iwona El Tanbouli-Jablonska, curator si director artistic al revistei National Geographic din Polonia, a selectat 30 de fotografii care redau, impreuna, povesti istorice despre femei de nationalitati si profesii diverse, care traiesc in contexte sociale si culturale diferite.

Despre ParkLake Shopping Center

ParkLake Shopping Center este un proiect unic, care imbina intr-un mod armonios natura si shoppingul. Designul modern combina elemente inspirate de cei trei piloni, Parc - Natura – Familie, si ofera oportunitati excelente de petrecere a timpului liber in cadrul spatiilor de relaxare, de joaca, precum si locuri in care se poate practica sport sau se poate petrece ziua lucrand. Proiectat dupa cele mai inalte standarde internationale, inconjurat de natura si situat in apropierea parcului Titan, ParkLake ofera cea mai buna selectie de branduri disponibile pe piata si servicii de inalta calitate intr-un mediu eco-friendly si o atmosfera incantatoare.
Mai multe informatii despre ParkLake Shopping Center gasiti la: www.parklake.ro.

Despre National Geographic Society
National Geographic Society este o organizatie globala nonprofit care foloseste puterea stiintei, explorarii, educatiei si povestirii pentru a evidentia si proteja minunea lumii noastre. Din 1888, National Geographic a depasit granitele explorarii, investind in oameni indrazneti si idei transformatoare, oferind peste 14.000 de locuri de munca pe toate cele sapte continente, ajungand la 3 milioane de studenti in fiecare an prin burse educationale si implicand publicul de pe tot globul prin continut, povesti si experiente memorabile. Pentru mai multe informatii, vizitati www.nationalgeographic.org.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.