Marti, 16 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente European BEST Engineering Competition

European BEST Engineering Competition

Email Imprimare

In perioada 27-29 octombrie 2014, BEST Bucuresti va invita sa participati la faza regionala a celei mai mari competitii ingineresti din Europa - European BEST Engineering Competition (EBEC). Acesta este un eveniment care se adreseaza studentilor interesati sa dea viata unor idei ingenioase, atat din domeniul tehnic, cat si din cel al marketingului sau al managementului. Alcatuita din doua tipuri de proba: Case Study (studiu de caz) si Team Design (proba practica) – European BEST Engineering Competition ofera studentilor ocazia de a interactiona cu reprezentantii companiilor participante la eveniment.

Competitia inginereasca va debuta luni, 27 octombrie, in cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti si timp de 3 zile participantii isi vor putea testa abilitatile in una din cele patru probe propuse de partenerii evenimentului: Accenture, Assa Abloy, Bigstep. Echipa castigatoare a fiecarui domeniu se va califica pentru faza nationala din luna mai 2015 de la Brasov, iar mai apoi va putea reprezenta Romania la etapa finala din Porto.
Pentru proba Case Study (studiu de caz), echipele cauta solutii pentru probleme reale sau ipotetice exersandu-si spiritul analitic, cunostintele de marketing si management si abilitatile de prezentare. Printre exemplele de probe anterioare se regasesc: conceperea unui plan de actiune pentru a inlocui energia conventionala, pregatirea unui plan de actiune pentru crearea diviziei de vanzari online a unei companii IT sau imbunatatirea sistemului de transport din Bucuresti.
Pentru proba practica de Team Design, studentii participa in echipe de cate 4 pentru a gasi rezolvarea unor probleme tehnice folosindu-si creativitatea, gandirea strategica si indemanarea. Probe precum proiectarea unei masini autopropulsate pentru transportul unei persoane, construirea unei incuietori inteligente sau a unei masini Rube Goldberg ofera posibilitatea studentilor de a-si pune in aplicare abilitatile ingineresti.
Studentii pregatiti sa accepte provocarea acestei competitii se pot inscrie pana duminica, 25 octombrie, individual sau impreuna cu echipa, pe site-ul evenimentului, www.bestbucuresti.ro/ebec. Tot acolo se poate consulta si programul complet al activitatilor.
BEST Bucuresti numara in prezent peste 70 de membri si organizeaza anual evenimente nationale si internationale ce urmaresc formarea studentilor intr-un cadru european, oferind o alternativa cursurilor universitare. Pana acum, pe parcursul celor 20 de ani de activitate, BEST Bucuresti a reusit sa vina in sprijinul studentilor printr-un numar impresionant de activitati extracurriculare: 10 schimburi culturale, 26 cursuri academice, 16 competitii ingineresti si 20 evenimente de cariera pentru studenti.
Dacic Cool este partener media al acestui eveniment.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.