Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Romanii si Marele Razboi, expozitie foto-documentara la Trieste

Romanii si Marele Razboi, expozitie foto-documentara la Trieste

Email Imprimare

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, marti, 9 decembrie 2014, ora 18.30, in Sala del Gibileo a Comunitatii Greco-Orientale din Trieste va avea loc inaugurarea expozitiei foto-documentare cu titlul Romanii si Marele Razboi. Evenimentul este organizat de Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia, Consulatul General al Romaniei la Trieste, Muzeul National de Istorie a Romaniei, Arhivele Nationale ale Romaniei si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, si beneficiaza de patronajul Ambasadei Romaniei in Italia, Regiunii Autonome Friuli Venezia Giulia, al Provinciei Trieste si al Primariei orasului Trieste. 

In urma colaborarii dintre Institutul Roman de Cultura si Cercetare Umanistica de la Venetia si Muzeul National de Istorie a Romaniei, Arhivele Nationale ale Romaniei si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, a rezultat expozitia Romanii si Marele Razboi ce reuneste peste 40 de panouri foto-documentare menite sa prezinte publicului implicarea romanilor si a Romaniei in Primului Razboi Mondial, pe baza documentelor de arhiva, a fotografiilor, ilustratiilor contemporane si a documentelor de presa.
Expozitia beneficiaza de sprijinul financiar al Institutului Cultural Roman si va fi deschisa publicului in perioada 9-22 decembrie 2014, in Sala del Gibileo a Comunitatii Greco-Orientale din Trieste (Riva III Novembre 9). Participarea la vernisajul expozitiei se face pe baza de invitatie, iar confirmarile sunt asteptate la tel.: +040.41.25.36 sau la adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Responsabil proiect: Mihai Stan (tel.: +39.041.52.42.309, adresa de e-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.