Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Magiunul de prune Topoloveni, pentru a saptea oara consecutiv la Saptamana Verde de la Berlin

Magiunul de prune Topoloveni, pentru a saptea oara consecutiv la Saptamana Verde de la Berlin

Email Imprimare

Magiunul de prune Topoloveni va fi expus la standul Romaniei de la cea de-a 80-a editie a Targului International Saptamana Verde de la Berlin, fiind al saptelea an consecutiv in care produsul romanesc participa la aceasta expozitie. International Green Week (IGW) se desfasoara la Messe Berlin in perioada 16-25 ianuarie si este cel mai mare targ din lume dedicat produselor alimentare, agriculturii si horticulturii, dar si locul de intalnire in cadrului Forumului Global pentru Alimentatie si Agricultura (GFFA) care reuneste ministri ai agriculturii din peste 80 de state.

Magiunul de prune Topoloveni este in continuare singurul produs traditional romanesc recunoscut de UE pentru autenticitate, unicitate si traditionalitate prin acordarea Certificatului de Indicatie Geografica Protejata. La IGW, magiunul de prune Topoloveni este insotit de dulceturile din gama Topoloveana, toate produse realizate numai din fructe proaspete romanesti, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti si fara gluten, recunoscute si premiate pentru gust si calitate de renumite institute internationale si jurii formate din chefi cu stele Michelin.
Saptamana Verde de la Berlin este primul eveniment international la care a participat magiunul de prune Topoloveni, in anul 2008. In mod traditional, in ultimii sapt ani a fost primul targ al anului la care participam, insa anul acesta magiunul de prune Topoloveni a fost nerabdator sa plece in lume, participand la Winter Fancy Food Show, cel mai mare targ de produse alimentare de pe coasta de vest a Americii. Suntem bucurosi, dar si nerabdatori sa ne intalnim cu consumatorii nemti, unii vizitandu-ne in fiecare an la aceasta expozitie. Este foarte important pentru noi sa pastram traditia si sa oferim produse de calitate atat pietei romanesti cat si pietei internationale, germanii fiind cunoscuti ca avand o cultura aparte pentru produsele bio si produsele 100% naturale. In pofida tuturor problemelor pe care le intampinam pe piata interna, ne pastram tenacitatea pentru a impune traditia romaneasca in plan international. Vom apara intotdeauna prestigiul Romaniei, declara doamna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.
Magiunul de prune Topoloveni este Furnizor al Casei Regale a Romaniei, multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutul pentru Gust si Calitate Bruxelles. De-a lungul timpului, magiunul de prune Topoloveni a obtinut certificari multiple cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL.
Magiunul de prune Topoloveni este un produs traditional, care respecta o reteta de peste 100 ani, 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten si poate fi consumat de la varsta de 6 luni, cand incepe diversificarea alimentatiei. De asemenea, magiunul poate fi consumat si de persoanele bolnave de diabet, cu acordul medicului curant, conform unui studiu realizat la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C. Paulescu, la solicitarea producatorului Sonimpex Topoloveni.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.