Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Start la cicloturism pe urmele lui Brancoveanu!

Start la cicloturism pe urmele lui Brancoveanu!

Email Imprimare

OMV Petrom alaturi de Asociatia ROI si Outhentic Cycling Romania invita pasionatii de plimbari pe bicicleta la o tura de relaxare pe traseul Bolintin Vale – Potlogi pentru a descoperi patrimoniul brancovenesc din aceasta frumoasa regiune incarcata cu istorie.  
Evenimentul Bucura-te de cicloturism, pe urmele lui Brancoveanu se adreseaza celor care aleg sa se relaxeze sambata, 15 august, la o plimbare culturala pe un traseu presarat cu fel de fel de surprize:

- degustari de produse traditionale pregatite de localnici de pe traseu
- traversarea frumoasei paduri de langa Cascioarele
- vizita la Muzeul Etnografic din Vanatorii Mici
- vizita la Conacul Druganescu din Stoenesti
- vizita la Palatul Brancovenesc din Potlogi
- participarea la targul traditional organizat cu ocazia celebrarii zilei Comunei Potlogi.
Harta traseului este aici: www.bikemap.net
Ne propunem sa promovam in continuare cat mai multe trasee care pot fi parcurse cu bicicleta pentru redescoperirea potentialului turistic din diverse zone ale Romaniei. Cred cu tarie ca cicloturismul poate aduce in prim plan obiectivele turistice de interes din regiunea Bolintin Vale - Potlogi, a declarat Mircea Crisbasanu, membru al Asociatiei ROI si coordonator al Outhentic Cycling Romania.
Traseul propus masoara aproximativ 40 de kilometri si este recomandat tuturor iubitorilor de biciclete indiferent cat de experimentati sunt, insa optiunea dus-intors poate fi parcursa de catre cei mai energici (returul pe portiunea Potlogi-Carpenisu-Gaiseni-Bolintin Vale, aproximativ 25 km). Pentru incepatori se va asigura returul prin transfer microbuz.
Traseul consta in parcurgerea a unui sector de 5 km de drum pietruit prin padurea de langa Cascioarele, iar in rest este asfalt.

Ce ofera organizatorii
Pe parcursul traseului, vizitatorii vor intalni puncte de informare, puncte de alimentare cu apa si gustari, asistenta tehnica si insotire auto, materiale pentru orientare (harti, traseul GPS), diplome de participare si desigur premii si surprize!

Rezervari
Invitatia este adresata tuturor, in limita a 150 de locuri, varsta minima fiind 14 ani. Inscrierile se fac pana vineri 14 august ora 14.00 completand acest formular: goo.gl. Participarea la eveniment este gratuita si se realizeaza cu propria bicicleta, purtand casca de protectie si respectand normele de circulatie pe drumurile publice.
Intalnirea participantilor va fi la ora 8.30 langa sediul OMV Petrom din Bolintin-Vale.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.