Miercuri, 17 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Magiunul de prune Topoloveni, la Summer Fancy Food New York

Magiunul de prune Topoloveni, la Summer Fancy Food New York

Email Imprimare

De Ziua Drapelului, Sonimpex Topoloveni a reprezentat cu mandrie tara, cultura si traditiile cu minunatul magiun de prune Topoloveni, arborand steagul Romaniei la Javits Centre din New York, la expozitia Summer Fancy Food, prin programul de promovare I Love European Fine Food. Au reusit astfel sa duca simbolurile romanesti - ia si drapelul legat la gulerul borcanelor cu magiun de prune Topoloveni - in cele mai indepartate colturi ale lumii si sa arate strainilor ca suntem un popor cu traditie si cultura gastronomica.

Sonimpex Topoloveni se afla pentru a doua oara la New York pentru a promova un produs unic, autentic si traditional romanesc, in cadrul unuia dintre cele mai mari evenimente din lume dedicate produselor alimentare. In perioada 26-28 iunie, magiunul de prune Topoloveni a fost prezentat consumatorilor americani, programul de promovare fiind implementat de societatea Economotechniki Greece. Sonimpex Topoloveni a accesat in anul 2014 acest program prin fonduri europene destinate produselor care au certificarea calitatii Indicatie Geografica Protejata si este singurul produs din Romania care reprezinta tara la acest festival al produselor gastronomice cu o inalta valoare nutritionala.
Sonimpex Topoloveni, cu magiunul de prune Topoloveni si toata gama Topoloveana de zacusca, bulion de rosii si dulceturi, are onoarea sa fie Furnizor al Casei Regale a Romaniei. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat Superior Taste Award de catre Institutul International pentru Gust si Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, magiunul de prune Topoloveni a obtinut certificari multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. In domeniul calitatii nutritionale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul National de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice N.C. Paulescu, ale carui concluzii arata ca magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectand indicatiile medicului curant. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% romanesc, 100% natural, fara zahar adaugat, fara E-uri, fara conservanti, fara gluten. Dulceata Topoloveana este premiata pentru gust si calitate atat de catre International Taste and Quality Institute - cu stele de aur, cat si de Monde Selection - cu medalii de argint si bronz. Toata gama de produse reprezinta alimente functionale, fiind 100% naturale, fara zahar adaugat.
Mai multe informatii despre magiunul de prune Topoloveni si produsele Topoloveana gasiti pe www.magiun-sonimpex.ro si pe pagina oficiala de Facebook Magiun de prune Topoloveni.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.