Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Prelegerea Confluente Brancusi-Eminescu, la MNAR

Prelegerea Confluente Brancusi-Eminescu, la MNAR

Email Imprimare

Muzeul National de Arta al Romaniei va invita marti, 8 noiembrie 2016, ora 18.00, in sala de conferinte din Corpul Central (intrarea A2), la prelegerea Confluente Brancusi-Eminescu II, sustinuta de dr. Matei Stircea-Craciun, cercetator la Institutul de Antropologie Francisc Rainer al Academiei Romane. Prelegerea face parte dintr-o serie de evenimente dedicate sculptorului Constantin Brancusi, inscrise intr-o linie de programe organizate la Muzeul National de Arta al Romaniei in zilele de luni si marti cand spatiile expozitionale sunt inchise.

Conferinta reflecta o viziune foarte personala asupra operei brancusiene, care face obiectul unui volum publicat recent de dr. Matei Stircea-Craciun la Editura Institutului Cultural Roman, Tratat de hermeneutica a sculpturii abstracte.
Pentru a va inscrie la acest eveniment, accesati butonul Inscrie-te online de pe site-ul muzeului sau sunati la tel. 021.314.81.19.
Intrarea este gratuita.
Mai multe detalii gasiti pe mnar.arts.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.