Luni, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Adrian Titieni vine la "Dialoguri fara masca"

Adrian Titieni vine la "Dialoguri fara masca"

Email Imprimare

Teatrul Nottara lanseaza in luna octombrie proiectul Dialoguri fara masca, o serie de intalniri cu personalitati ale vietii culturale din Romania, artisti, medici, scriitori, oameni care in domeniul lor au schimbat lumea. Invitatul lunii octombrie este Adrian Titieni, actor de mare succes pe scena si in film, profesor de arta actorului, vedeta de televiziune. Cu zeci de roluri in palmares, Adrian Titieni este iubit de critica si de publicul larg in aceeasi masura, un artist cu sarm pe care astepti cu nerabdare sa-l revezi intr-o alta productie si care, prin simpla prezenta, impune eleganta si valoare.

Evenimentul va avea loc in 25 octombrie, de la ora 19.30, la Sala "George Constantin” a Teatrului Nottara. Tema intalnirii va fi: Teatrul si filmul, dincolo de notorietate, mode si modele.
De multe ori cadem in capcana senzationalului de dragul senzationalului, a artificiului, a artefactului, avem senzatia ca acolo unde lucrurile sunt cu tusa groasa se intampla ceva, e creativitate. Or, creativitatea e continuta, cred, in aerul pe care-l respiram si fara de care n-am putea exista. E inodor, incolor. Si totusi, are un tip de consistenta necesar clipa de clipa. In masura in care un fenomen teatral poate ajuta la educarea noastra si la innobilarea noastra, la vulnerabilitatea noastra, in sensul cel mai bun si propriu al cuvantului, ar trebui sa fie discret. Aceasta discretie lipseste, a spus Adrian Titieni.
Dialogurile vor fi moderate de criticul de teatru Monica Andronescu.
Biletele la reprezentatia oficiala pot fi cumparate online pe www.nottara.ro sau de la agentia teatrului (bd. Magheru nr. 20, sector 1, Bucuresti).


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.