Luni, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Lumea, odata ca niciodata... recital Doina Lavric-Parghel

Lumea, odata ca niciodata... recital Doina Lavric-Parghel

Email Imprimare

Fundatia MUZZA, in colaborare cu Muzeul National al Taranului Roman, organizeaza luni, 28 noiembrie 2022, ora 19.00, in Studioul Horia Bernea, un recital cu Doina Lavric-Parghel-voce si cobza. Evenimentul, intitulat Lumea, odata ca niciodata..., este prilejuit de Ziua Bucovinei, in 28 noiembrie, si Ziua Nationala a Romaniei, la 1 decembrie.
Creatia vestimentara este semnata de Victoria Zidaru.
Pretul biletului de intrare este de 40 lei.
Biletele se pot procura prin www.iabilet.ro

Doina Lavric-Parghel este recunoscuta ca fiind "un artist de nisa”, adresarea sa tintind un grup restrans de spectatori, oarecum initiati. In ciuda acestui "avertisment”, descoperi, vazand-o si ascultand-o pentru prima oara, ca, intr-un fel, tu o cunosti de foarte, foarte multa vreme. Asta vei realiza, oarecum surprins, urmarind spectacolul din Studioul Horia Bernea: o voce calda povesteste si canta, canta si povesteste, tot indemnandu-te sa-ti amintesti, sa-ti reamintesti...

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.roComentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.