Miercuri, 17 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Spectacole, Filme, Emisiuni Calatoria spre eternitate, intr-un spectacol de teatru inspirat de Herta Muller

Calatoria spre eternitate, intr-un spectacol de teatru inspirat de Herta Muller

Email Imprimare

Spectacolul Deseori neobservat, regizat de Amalia Olaru, cu Istvan Teglas si Cristian Gheorghe, va avea loc luni, 16 decembrie, ora 19.30 la Teatrul Mignon, bd. Hristo Botev nr. 1 (Piata Rosetti). Deseori neobservat vine cu un artificiu, in sensul in care transforma un spectacol cu un singur protagonist, intr-unul in care protagonistul se dedubleaza atat din interior catre exterior, cat si invers. IstvanTeglas si Cristian Gheorghe sunt unghiuri si nuante ale aceluiasi personaj, Leo Auberg. Muzica de pian de pe fundal, scartaitul vinilului, dar si jocul de lumini (trei becuri care se sting si se aprind intr-un ritm halucinant) accentueaza atmosfera minimalista. Restul e doar poezie.

La fel ca in roman, si piesa de teatru evidentiaza bucuria personajului (intr-un decor ironic-amar) de a se alatura lagarului de munca. Acesta vede totul ca pe o calatorie initiatica. Numai ca aici cele doua (romanul si piesa) se separa.
Metafora ingerului foamei functioneaza la fel de bine si in adaptarea scenica, precum functiona in romanul Hertei Muller. Nu poti ramane indiferent la faptul ca retetele culinare sunt bancuri pe care le face ingerul foamei.
Biletele pentru spectacolul Deseori neobservat se pot rezerva prin email Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau apeland numarul de telefon 0726.243.907 sau se pot achizitiona direct de pe siteul  www.iabilet.ro. (Foto: Anca Robu)


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.