Luni, 22 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri BIFE SIM 2022 - Targul international de mobila, echipamente si accesorii

BIFE SIM 2022 - Targul international de mobila, echipamente si accesorii

Email Imprimare

Ai toate motivele sa-ti prezinti produsele si serviciile la #BIFESIM2022! Participa ca expozant la cel mai important eveniment din industrie. Este momentul sa iei cele mai bune decizii pentru afacerea ta. Inscrie-te ca expozant la #BIFESIM2022 si participa la cea mai tare experienta home & deco din toamna! Evenimentul se desfasoara in perioada 22-25 septembrie si este organizat de Romexpo, in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camerele de Comert si Industrie Judetene. Targul international de mobila, echipamente si accesorii are in vedere prezentarea elementelor de design cu stilurile, culorile si materialele anului, dar si aplicatii si echipamente smart care asigura confortul unei locuinte.

#BIFESIM2022 este punctul de intalnire intre cerere si oferta si o modalitate eficienta prin care expozantii isi pot prezenta produsele si serviciile care satisfac nevoile vizitatorilor specialisti sau a publicului larg. Evenimentul imbina latura antreprenoriala, dedicata utilajelor si echipamentelor, cu cea ambientala, adresata firmelor de tamplarie, finisaje si decoratiuni interioare. Daca esti producator de mobila sau ai un business in domeniul decoratiunilor interioare, atunci trebuie sa participi ca expozant la cel mai mare si important targ specializat din Romania.
Firme renumite din industria mobilei, amenajarilor interioare, utilajelor si echipamentelor si-au anuntat deja prezenta si vin la Romexpo cu cele mai noi produse si tehnologii aparute in acest sector. Daca doresti o mega-expunere pentru compania ta, atunci trebuie sa iti asiguri prezenta la #BIFESIM2022 - un eveniment dedicat industriei home & deco din tara si strainatate.

Care sunt avantajele participarii

- iti prezinti produsele si serviciile intr-un stand modern si personalizat - avem un pachet complex de servicii si solutii creative, astfel incat sa iti asiguram o participare de succes;
- ai contact direct cu vizitatorul specialist - profesionistii din domeniu sunt mereu in cautare de idei noi, de o varietate de produse si materiale, precum si de oportunitati de bussines, iar #BIFESIM2022 este locul perfect in care poti sa le prezinti evolutia din industrie si sa le oferi informatii relevante;
- beneficiezi si de prezenta unui publig larg numeros - pentru ca exista un interes mare si pentru achizitionarea de produse, evenimentul ofera si posibilitatea vanzarii. Pregateste cele mai atractive oferte!
- ai acces rapid la o retea importanta de posibili parteneri de afaceri - #BIFESIM2022 este o un adevarat cadru de networking unde poti sa iti dezvolti reteaua de contacte si sa faci schimb de idei cu alti antreprenori;
- poti organiza conferinte si seminarii, prezentari, demonstratii si workshopuri;
- faci pare dintr-un eveniment care are o vizibilitate considerabila atat in mediul online, cat si in offline;
- cresti vanzarile companiei tale - participarea la evenimentele de nisa ramane una dintre cele mai importante strategii de crestere a vanzarilor si de mentinere in preferintele clientilor.
Vrei mai multe informatii despre conditiile de participare sau vrei sa stii detalii despre cum ne propunem sa organizam evenimentul? Reprezentantii Romexpo si cei de la Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania au raspunsuri la toate intrebarile tale. Nu ezita sa ii contactezi pe Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau pe Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .
Detalii suplimentare despre eveniment pe www.bife-sim.ro
Program de vizitare: 22-25 septembrie 2022, in intervalul 10:00-18:00.

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.