Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Cosmetics Beauty Hair, festivalul frumusetii, la Romexpo

Cosmetics Beauty Hair, festivalul frumusetii, la Romexpo

Email Imprimare

Romexpo organizeaza, in perioada 22-25 septembrie, o noua editie a Cosmetics Beauty Hair - cel mai important eveniment dedicat pietei de beauty din Romania. Manifestarea se desfasoara in pavilionul B1 al Centrului Expozitional si este gandita ca un festival al frumusetii, dedicat atat profesionistilor, cat si pasionatilor care doresc sa afle secretele celor care sunt trend-setteri in industrie. 65 de companii din tara si strainatate expun la #CosmeticsBeautyHair2022, peste 150 de branduri de produse profesionale, evenimentul inregistrand un grad de internationalizare de 15%.

Producatorii, importatorii si distribuitorii de produse si echipamente cosmetice si de infrumusetare prezinta la Romexpo tendintele in make-up, hair styling si skin care si desfasoara la stand o serie de demonstratii live de nail art si make-up. Mai mult decat atat, au pregatit si multe promotii irezistibile care sunt valabile doar pe perioada targului.
Ne bucuram ca si anul acesta companii reprezentative din industrie s-au alaturat festivalului frumusetii de la Romexpo, intelegand ca participarea la evenimente specializate este foarte importanta daca doresti sa ramai in preferintele clientilor. Le multumim partenerilor pentru profesionalismul de care dau dovada la organizarea fiecarei editii si speram ca vizitatorii, specialisti sau doar pasionati de domeniu, sa aiba parte de o experienta inedita la #CosmeticsBeautyHair2022 si sa beneficieze de cele mai bune oferte, transmite Oana Netbai - PR Romexpo.
In cadrul evenimentului, Atelierele ILBAH si Beauty One organizeaza Zilele Internationale ale Frumusetii. Vizitatorii au ocazia sa participe gratuit la o serie de masterclass-uri, demonstratii si workshopuri, unde pot invata tehnici de ultima ora de la experti in hair style si make-up. De asemenea, cei prezenti pot interactiona cu specialistii din domeniu si vor putea sa schimbe idei cu cei care au business-uri profitabile si de succes. Vizitatorii interesati trebuie sa se inscrie la aceste activitati pe www.zilelefrumusetii.ro.
In plus, Barbosul Prietenos aduce la #CosmeticsBeautyHair2022 cunoscuti artisti din domeniul frizeriei, precum: Vishal Baharani, Sid Sottung, Conor Taaffe, Zena Yuh, Dino Antony, Steve Calini si Petcu Fire. Acestia vor dezvalui cele mai moderne trucuri in materie de tunsori sau styling si ii vor ajuta pe cei care lucreaza in domeniu sa-si imbunatateasca tehnica si stilul de lucru. Inscrierile se fac pe www.barbosulprietenos.ro.

Aflati care este viitorul industriei cosmetice la #CosmeticsBeautyHair2022! Pana atunci ramaneti conectati pe conturile de Facebook si Instagram.
Program de vizitare: 22-25 septembrie, in intervalul 10.00-18.00. Acces gratuit.


Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.