Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Doua manifestari tematice de succes la Romexpo: BIFE SIM si Cosmetics Beauty Hair

Doua manifestari tematice de succes la Romexpo: BIFE SIM si Cosmetics Beauty Hair

Email Imprimare

In perioada 22-25 septembrie, Romexpo a organizat doua manifestari tematice: BIFE SIM - Targul international de mobila, echipamente si accesorii si Cosmetics Beauty Hair - Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura. Cu acest prilej, peste 14.580 de vizitatori, specialisti si public larg, au ajuns in Centrul Expozitional.

Multumim companiilor care s-au alaturat celor doua evenimente si au facut tot posibilul ca editiile de anul acesta sa se desfasoare in bune conditii. Stim ca majoritatea sectoarelor de activitate intampina dificultati economice si logistice, noi fiind chiar una dintre cele mai afectate industrii in ultimii ani, si ca participarea la targuri si expozitii implica eforturi considerabile, insa renuntarea nu este o solutie. Cu pasi mici, dar seriosi si siguri, putem face ca orice revedere din Centrul Expozitional sa fie un real succes. Le suntem recunoscatori partenerilor pentru profesionalism si sprijinul acordat in organizarea BIFE SIM si Cosmetics Beauty Hair, iar vizitatorilor le transmitem ca ii asteptam la editiile din 2023! Sau la alte evenimente din portofoliul nostru, transmite Oana Netbai, PR Romexpo.

#CosmeticsBeautyHair2022
a fost un adevarat festival al frumusetii, cu activitati tematice si workshopuri, promotii irezistibile la toate produsele si o atmosfera vibranta.
Producatori, importatori si distribuitori de produse si echipamente cosmetice si de infrumusetare au prezentat tendintele in make-up, hair styling si skin care si au desfasurat la stand o serie de demonstratii live de nail art si make-up.
65 de companii din tara si strainatate au expus la #CosmeticsBeautyHair2022 peste 150 de branduri de produse profesionale, manifestarea inregistrand un grad de internationalizare de 15%.

In cadrul evenimentului, vizitatorii, specialisti sau pasionati, au participat la Zilele Internationale ale Frumusetii, o serie de masterclass-uri, demonstratii si workshop-uri gratuite organizate de Beauty One si Atelierele ILBAH, unde au invatat cele mai apreciate si folosite tehnici de la experti renumiti din domeniu.
Nu au lipsit nici trucurile in materie de tunsori sau styling, pentru ca Barbosul Prietenos a adus la #CBH2022 cunoscuti artisti din domeniul frizeriei.
Editia de anul acesta a Cosmetics Beauty Hair s-a bucurat si de prezenta unor influenceri cunoscuti din zona de beauty si lifestyle.

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.