Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri BIFE SIM 2022, la final

BIFE SIM 2022, la final

Email Imprimare

In perioada 22-25 septembrie, Romexpo a organizat doua manifestari tematice: BIFE SIM - Targul international de mobila, echipamente si accesorii si Cosmetics Beauty Hair - Expozitie internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura. Cu acest prilej, peste 14.580 de vizitatori, specialisti si public larg, au ajuns in Centrul Expozitional.

Multumim companiilor care s-au alaturat celor doua evenimente si au facut tot posibilul ca editiile de anul acesta sa se desfasoare in bune conditii. Stim ca majoritatea sectoarelor de activitate intampina dificultati economice si logistice, noi fiind chiar una dintre cele mai afectate industrii in ultimii ani, si ca participarea la targuri si expozitii implica eforturi considerabile, insa renuntarea nu este o solutie. Cu pasi mici, dar seriosi si siguri, putem face ca orice revedere din Centrul Expozitional sa fie un real succes. Le suntem recunoscatori partenerilor pentru profesionalism si sprijinul acordat in organizarea BIFE SIM si Cosmetics Beauty Hair, iar vizitatorilor le transmitem ca ii asteptam la editiile din 2023! Sau la alte evenimente din portofoliul nostru, transmite Oana Netbai, PR Romexpo.

#BIFESIM2022 a fost despre smart networking, schimb de idei intre antreprenorii din industria mobilei si oportunitati de dezvoltare. Nu au lipsit reducerile considerabile, intalnirile de business, obiectele de arta, proiectele spectaculoase de design interior si originalitatea.
111 firme renumite din Bulgaria, Germania, Italia, Moldova, Polonia, Romania, Serbia si Turcia, reprezentative pentru industria mobilei, amenajarilor interioare, utilajelor si echipamentelor, au participat la eveniment cu cele mai inspirate piese si o multitudine de promotii valabile pe perioada targului.
Editia de anul acesta a inregistrat un grad de internationalizare de 16%.

Manifestarea a promovat latura sustenabila a industriei si ideea de eco home decor. Pe durata celor 4 zile de targ, vizitatorii au gasit la Romexpo mobila in stil clasic, modern si minimalist, echipamente, decoratiuni, accesorii si corpuri de iluminat. Toate la super pret. Zona de utilaje a fost un adevarat punct de atractie pentru antreprenorii din domeniu, dar si pentru publicul fascinat de demonstratiile de pe perioada targului.
In plus, acestia au avut ocazia sa participe la o serie de workshop-uri practice, gratuite, despre realizarea unui aranjament pentru decorul locuintei, elementele de baza ale unui program de arhitectura si regulile principale de proiectare. Acestea au fost dedicate atat publicului larg, cat si specialistilor din domeniu.

Pe langa aceste activitati conexe, tot in cadrul #BIFESIM 2022, specialistii de la Atelierele ILBAH au organizat si conferinta Arta de a trai in armonie cu spatiul tau. Vacanta la tine acasa!
Cu ocazia targului, Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania a organizat conferinta „Cum salvam industria romaneasca de mobilier si de produse din lemn”, la care au participat reprezentanti ai autoritatilor statului, ai mediului academic, producatori de mobila, decoratiuni si accesorii, distribuitori de echipamente si utilaje.

BIFE SIM
este organizat de Romexpo, in parteneriat cu Asociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Camerele de Comert si Industrie din Romania.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.