Sambata, 20 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Vinuri Corcova Dealul Racoveanu Pinot Noir Dealul Racoveanu

Pinot Noir Dealul Racoveanu

Expresiv si deosebit de agreabil, de o culoare rubiniu inchis, vinul Pinot Noir Dealul Racoveanu, obtinut din struguri Pinot Noir 100%, insoteste foarte bine carnurile rosii, branzeturile si mancarurile condimentate. Vinul a fost obtinut prin macerare-fermentare la temperatura controlata, urmata de maturare in butoaie din stejar frantuzesc, timp de 12 luni. Cu un continut de alcool de 13.7%, Pinot Noir Dealul Racoveanu se remarca prin notele fructate (intre care predomina rodia) si de condimente. Vinul este complex si bogat, cu tanini topiti. Lemnul este discret, usor vanilat. Temperatura optima de servire se situeaza in jurul valorii de 17-18 grade Celsius. Se recomanda deschiderea sticlei cu o jumatate de ora inainte de servire.

Pret recomandat: 79 lei.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.