Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Un angajat activ, un angajat fericit!

Un angajat activ, un angajat fericit!

Email Imprimare

Joi, 30 martie 2017, incepand cu ora 18.00, Unica Sport Romania si Romartizanat, in parteneriat cu Ministerul Turismului, organizeaza Ziua Portilor Deschise, cu tema Un angajat activ, un angajat fericit! Evenimentul va avea loc in sala Unica Sport Romania, strada Gara Herastrau, nr. 4D, cladirea de birouri C, parter, sector 2, Bucuresti (in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu). Programul evenimentului va cuprinde prezentari sustinute de manageri de HR si se va incheia cu o prezentare de ii realizata de Romartizanat, o degustare de vinuri si o tombola cu produse oferite de partenerii evenimentului. La eveniment sunt invitati sa participe manageri, directori de resurse umane, specialisti de HR si comunicare interna, alaturi de jurnalisti.

Un angajat activ este un angajat fericit! Aceasta este convingerea mea si tema evenimentului nostru, iar cei optsprezece ani de activitate in acest domeniu mi-au demonstrat ca nu ma insel. Se stie ca activitatea fizica genereaza endorfine de aceea atunci cand consumi energie la sala te intorci acasa ori la birou cu pofta de munca si cu pofta de viata. Unica Sport inseamna pentru mine mai mult decat o afacere de succes, este un angajament social faţa de semenii mei. Iar compania noastra, sper, reprezinta un exemplu valoros pentru o societate in cautare şi in continua schimbare, a declarat dr. Galina Tomas, fondator si director Unica Sport.

Despre Unica Sport
Unica Sport este un studio profesionist de fitness pentru femei, deschis in Republica Moldova in 1998, dezvoltand de-a lungul activitatii sale 18 sali de sport, dintre care una in Bucuresti, lansata in septembrie 2016.
Pretul abonamentelor de grup la Unica Sport Romania incepe de la 150 lei/luna si cuprinde: intrari nelimitate la antrenamentele de grup, acces la vestiare, dusuri cu apa calda, uscatoare de par, accesorii sportive etc. Suplimentar, abonatii pot opta pentru sedinte cu nutritionistul companiei Unica Sport, crearea unui regim alimentar personalizat pentru fiecare abonat, sedinte private de fitness, masaj, yoga.
In cei 18 ani de activitate ai grupului, 70.000 de cliente au fost ajutate sa devina mai sanatoase, beneficiind de serviciile de remodelare corporala si slabit sanatos. In salile Unica Sport au fost date jos peste 700.000 kg. Metodele de slabire Unica Sport se bazeaza pe rezultate pe termen lung si conservarea tineretii corpului femeii datorita metodei propii patentate de efort fizic dozat si nutritie personalizata.

Mai multe detalii pe pagina de facebook Unica Sport Romania. Revista Dacic Cool se numara printre partenerii acestui eveniment.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.