Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri Idei de succes You&Me, bijuterii cu personalitate

You&Me, bijuterii cu personalitate

Email Imprimare

In 2001, You&Me nu era inca un brand in domeniul magazinelor de bijuterii, activitatea firmei fiind limitata la cea de import. Se acumulase insa o intreaga nemultumire si frustrare fata de modul in care magazinele de profil intelegeau comertul cu bijuterii de argint si pietre semipretioase. Chiar si in strainatate modul de raportare la bijuteriile de argint era total diferit fata de atitudinile, mentalitatile si receptarile privitoare la comercializarea bijuteriilor din aur, asa ca You&Me a ajuns la hotararea de a deschide propriile magazine si a impune in piata o alta viziune. Acesta a fost motivul pentru care nu s-a apelat la o franciza. You&Me trebuia sa-si impuna propria personalitate.

Deschiderea unor magazine de bijuterii din argint si pietre semipretioase era o actiune temerara, care necesita idei, perseverenta, bani si timp. Nu a fost usor, dar succesul a fost pe masura.
In primul rand, se punea problema intelegerii si respectarii regulilor de baza pe care un magazin de bijuterii trebuie sa le respecte. Un aspect extrem de important il constituie iluminatul, care trebuie sa puna exponatele in valoare si care este diferit in functie de metal. Astfel, daca un metal alb are nevoie de o lumina alb-rece, unul galben necesita o lumina calda sau naturala. In plus, bijuteriilor trebuie sa li se asigure securitatea in vitrine inchise, dar si o intretinere periodica cu produse profesionale specifice. Apoi, personalul trebuie selectat si instruit cu atentie, pentru ca acesta sa poata purta un dialog adecvat cu clientul, sa-l poata consilia si sa-i poata oferi toate informatiile necesare cu privire la bijuterii si la diferitele pietre semipretioase. Sunt multe alte aspecte care trebuie avute in vedere. Dar, nu in ultimul rand, spatiul in care sunt expuse bijuteriile si in care sunt primiti clientii joaca un rol esential.
In mod cert, au contat si nenumaratele drumuri prin magazinele de profil si expozitiile din intreaga lume, necesare pentru selectarea bijuteriilor, dar care au adus si o binevenita experienta. Nenumaratele idei si sugestii au reprezentat un punct de plecare si o provocare, dar atat primul magazin, deschis in 2001, in Bucuresti Mall, cat si cele care au urmat, au reprezentat si reprezinta o viziune proprie. O viziune care, de altfel, s-a bucurat de la inceput de un real succes, incununat in 2002 si 2003 si cu medalia si diploma de excelenta pentru participarea la TIBCO Bucuresti. Au urmat apoi, in mod firesc, magazinele din Unirea Shopping Center, in 2004, si in Plaza Romania, in 2006, pentru ca, in 2008, You&Me sa faca primul pas spre a depasi granitele Bucurestiului.
Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii. Identitatea magazinelor You&Me a fost creata impreuna cu arhitecti de valoare care au inteles si au incercat sa desavarseasca o prezenta distincta si inconfundabila care sa impresioneze in mod placut clientii si sa-i uimeasca, inclusiv pe oaspetii straini. Pentru ca, daca in strainatate aurul se bucura de cele mai luxoase magazine, argintul este mult mai vitregit, insa You&Me a stiut sa vina cu un suflu nou, dublat de o maxima exigenta si atentie pentru fiecare detaliu.

Adresele magazinelor You&Me:
UNIREA SHOPPING CENTER
P-ta Unirii, nr. 1, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.288
BUCURESTI MALL
Calea Vitan, nr 55-59, Sector 3, Bucuresti; Tel: 0727.223.287
PLAZA ROMANIA
Bd. Timisoara, nr. 26, Sector 6, Bucuresti; Tel: 0727.223.289
ELIANA MALL
Str. Bazaltului, nr. 2, Brasov; Tel: 0727.223.285
UNIREA SHOPPING CENTER
Bd. Garii, Brasov; Tel: 0727.223.291

Alt articol recomandat: Magazinele You&Me

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.