Marti, 23 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri Idei de succes Festivitatea Ta

Festivitatea Ta

Email Imprimare

Unul dintre momentele cele mai importante si mai emotionante din viata unui  tanar il reprezinta absolvirea facultatii. Si, in fiecare an, sunt 150.000 de absolventi de studii superioare. E normal ca fiecare sa-si doreasca ca acest moment de exceptie sa fie marcat de o festivitate de care sa-si aduca aminte cu bucurie toata viata. Este insa si unul dintre cele mai stresante momente, tinand cont de dificultatea ultimei sesiuni de examene si de pregatirea si de sustinerea lucrarii de diploma. Astfel, este evident ca ai nevoie de un sprijin competent pentru organizarea unui eveniment de o  asemenea importanta si anvergura. Este exact sprijinul pe care compania Festivitatea Ta isi propune sa-l ofere noilor absolventi.

Cele doua caracteristici principale ale acestei companii sunt profesionalismul si calitatea serviciilor. Dar, in primul rand, cei de la Festivitatea Ta stiu exact ce isi doreste un tanar absolvent, caci este condusa de un fost lider al studentilor, Adrian Socaciu, un om care s-a remarcat in timp prin calitatile sale organizatorice, prin sufletul si pasiunea puse in orice proiect in care s-a angajat. In acelasi timp, Festivitatea Ta este un concept nou. Ea se diferentiaza de celelalte companii similare, propunand - pentru prima data in Romania - organizarea de cursuri festive nu numai pe facultati, ci si pe intreaga Universitate.
Noua companie isi propune insa, inainte de toate, sa aduca festivitatea de absolvire cat mai aproape de valoarea si de prestigiul pe care un asemenea eveniment il are in cadrul marilor universitati ale lumii. Astfel, la absolvire, in afara de profesori,  urmeaza sa ia cuvantul si personalitati de prestigiu, speakeri de top, reprezentativi pentru profilul universitatii. Asa cum ne declara Adrian Socaciu, General Manager Festivitatea Ta: Capitalul de imagine adus universitatii sporeste semnificativ. Asa sunt organizate cursurile festive la cele mai prestigioase universitati din lume – Oxford, Cambridge, Harvard, Yale etc. Si asta vrem sa implementam in Romania. Vom organiza evenimentele de asa maniera incat sa se ridice la standardele universitatilor din afara.
Anii de facultate reprezinta nu numai aceasta atat de importanta perioada de pregatire profesionala… Ei reprezinta si un minunat ansamblu de emotii, de bucurii si de intamplari, probabil cei mai frumosi ani din viata, pe care vrei sa ti-i amintesti cu drag peste timp. Astfel, festivitatea de absolvire este un eveniment unic in viata fiecaruia si de aceea este normal sa iti doresti sa fie cat mai special. Pentru a realiza acest lucru, noua companie numita, atat de sugestiv, Festivitatea Ta ofera noilor absolventi toate elementele necesare pentru a se putea bucura de un eveniment cu adevarat reusit. Evident, totul incepe cu un sfat competent, cu acea necesara consultanta menita sa asigure planificarea unui eveniment cu adevarat deosebit, cu fason si de bonton asa cum e trecut si in logo-ul companiei. Urmeaza apoi asistenta necesara in planificarea si realizarea fiecarui aspect al festivitatii. Totul este pus la punct de catre companie si absolventii  pot alege dintre nenumarate variante. Robe de inchiriat, esarfe si toci care raman studentilor, diplome onorifice personalizate pentru fiecare student, invitatii pentru profesori, transportul gratuit al recuzitei, aranjamente pentru sala festiva, catering, tunuri de confetti, artificii, insigne, medalii, cravate, pixuri, stilouri, toate personalizate. Sunt doar cateva dintre accesoriile pregatite in nenumarate culori, din material de calitate. In final toate se imbina cu profesionalism si bun gust, pentru ca festivitatea sa reprezinte cu adevarat un eveniment de exceptie. Dar totul ar fi in zadar daca nu te-ai putea bucura de aceasta adevarata sarbatoare si peste ani, cand, in momentele de nostalgie, vei  vrea sa-ti aduci aminte de clipele de exceptie ale absolvirii facultatii. De aceea, compania asigura un maxim profesionalism si in imortalizarea acelor minunate momente. Totul este filmat si fotografiat de catre profesionisti. Apoi imaginile sunt selectate si prelucrate cu grija, filmul se bucura de un montaj multimedia cu sunet si animatie, cu intro si outro, sunt eliminati timpii morti si privirile in gol, obtinandu-se astfel un film in care eleganta si solemnitatea absolvirii se imbina cu aerul de sarbatoare si speranta in viitor. Bineinteles, ca au disparut si ochii inrositi de plans, cearcanele si rimelul un pic scurs, corectate toate cu programe de editare foto. In final, intregul material este inscriptionat pe doua  DVD-uri (foto si video) care contin si un meniu interactiv, personalizat cu imaginile dragi ale scolii si cu numele acesteia. Nu lipsesc imaginile cu salile de curs, cu  bibliotecile, cu alte locuri semnificative ale universitatii. Cele doua DVD-uri sunt oferite apoi intr-o cutie dubla avand copertile personalizate cu efigia si imaginea universitatii, alaturi de albumele foto tiparite.
La fel cum universitatea reprezinta drumul spre competenta si profesionalism, amintirile semnificative ale vietii sunt in masura sa ne asigure implinirea si bucuria sufleteasca atat de importante pentru asezarea noastra in viata. De aceea, initiativa acestei atat de inspirat denumite companii, Festivitatea Ta, este intr-adevar de salutat.
Telefoane: 0725.61.38.43, 0744.19.09.44, E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.