Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri Idei de succes Maguay a lansat noul brand de portabile MyWay

Maguay a lansat noul brand de portabile MyWay

Email Imprimare

Maguay, companie romaneasca ce activeaza ca furnizor de solutii complete in segmentul IT, a lansat pe 16 februarie noul brand de portabile MyWay. Nasterea brandului MyWay coincide cu lansarea primei serii limitate de netbook-uri cu carcasa personalizata. In parteneriat cu Muzeul Taranului Roman, MyWay a dezvoltat doua variante de design originale pentru carcasa netbook-urilor sale, reprezentand o furca de tors cioplita in lemn si, respectiv, un model decorativ de pe o perna de zestre din Transilvania.

Ne-a atras ideea de a combina traditia cu tehnologia, vechiul cu noul, intr-un gest tehnologic si cultural fara precedent in Romania, precizeaza Eduard Pughin, directorul operational al Maguay. E un act de curaj prin care Maguay va testa deschiderea publicului roman la inedit, dar va face si o afirmatie puternica despre brandul MyWay ca un brand de portabile superconfigurabil, relevant si increzator in sine si in originea lui.
Brandul MyWay inlocuieste vechiul brand de portabile al Maguay, eXpertBook, avand o identitate mai prietenoasa si mai expresiva. Adresandu-se consumatorului de tehnologie atat din zona profesionala, cat si din zona de utilizare casnica, MyWay vorbeste dezinvolt despre cele trei avantaje competitive ale liniei de portabile romanesti: configurabilitate, tehnologie de ultima generatie si cel mai bun si rapid service pentru laptopuri din Romania.
• Configurabilitate. Fie ca vrei sa navighezi mai mult, sa lucrezi cu softuri solicitante sau sa te joci, fie ca vrei sa fie usor de transportat sau sa-i tina bateria foarte mult, sau pur si simplu vrei sa le ai pe toate intr-unul – MyWay are intotdeauna configuratia potrivita, de la netbook-uri la modelele mari si complexe.
Tehnologie de ultima generatie. Fiind unul dintre cei mai importanti parteneri romani ai Intel si Microsoft, Maguay ofera, prin brandul MyWay, cele mai noi tehnologii.
Cel mai rapid service. Pentru ca este fabricat in Romania, MyWay beneficiaza de cel mai rapid service din tara: maximum 7 zile pentru remedierea oricarei probleme de functionare.
Brandul a fost construit cu ajutorul agentiei de branding Grapefruit.

Editie limitata de netbook-uri MyWay, in parteneriat cu Muzeul Taranului Roman
Pornind de la principalul diferentiator al brandului MyWay, configurabilitatea, ne-am dorit sa comunicam acest lucru nu doar prin configurabilitatea componentelor portabilului, ci si prin personalizarea carcasei. Am legat aceasta idee de conceptul de produs romanesc de calitate. Din convergenta acestor concepte ne-a venit ideea de a lansa serii limitate de netbook-uri MyWay personalizate cu imagini ale valorilor romanesti autentice din trecut pana in prezent. Si am ajuns, inevitabil, la cultura, explica Stefan Liute, directorul de strategie al agentiei de branding Grapefruit.
Intr-o lume aflata sub presiunea mondializarii, afirmarea identitatii proprii reprezinta o atitudine fireasca, precizeaza Virgil Nitulescu, directorul Muzeului Taranului Roman. Sper ca parteneriatul demarat astazi, cu o companie care si-a creat un renume pe piata de IT din Romania, va dovedi ca stim sa fim un muzeu care priveste spre trecut din perspectiva si cu uneltele prezentului, in pas cu publicul nostru. Firescul si spectacularul sunt la ele acasa in Muzeul Taranului, institutie care, pentru multi dintre obisnuitii sai vizitatori, reprezinta o marca aparte in peisajul cultural romanesc, tot asa cum Maguay reprezinta o garantie a calitatii in domeniul sau de activitate. Si mai sper ca MyWay va deveni un brand apropiat multora dintre cei care ne calca pragul si care ne apreciaza, tocmai pentru ca, in ceea ce facem in muzeu, am stiut sa ne pastram, mereu, drumul nostru.
Prin seriile limitate, MyWay intelege configurabilitatea nu doar ca pe un atribut functional, ci si ca pe unul estetic. In mod istoric, multe produse romanesti au plasat aspectul estetic pe un loc secundar, insa brandul nostru se rupe de aceasta "traditie", racordandu-se la bunele practici observabile astazi in intreaga lume, spune Eduard Pughin. MyWay doreste sa ofere utilizatorilor romani de portabile produse potrivite cu stilul lor de viata si capabile sa le exprime personalitatea.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.