Joi, 30 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri Idei de succes EMAS Business Consulting, partenerul ideal pentru accesarea fondurilor europene

EMAS Business Consulting, partenerul ideal pentru accesarea fondurilor europene

Email Imprimare

Accesarea fondurilor europene reprezinta, astazi, o problema vitala, atat pentru dezvoltarea Romaniei, cat si pentru fiecare antreprenor activ. Dificultatile in rezolvarea demersurilor necesare reprezinta insa, pentru multi, un obstacol major. De-acum avem insa partenerul ideal - EMAS Business Consulting - European Money Access Solutions -, care ofera servicii complete de consultanta si intreaga sustinere necesara accesarii fondurilor europene, precum si pentru buna desfasurare a proiectelor care au atras finantare.

Serviciile oferite de EMAS Business Consulting cuprind atat identificarea liniilor de finantare specifice aplicantului, analiza de eligibilitate, asistenta in definirea obiectivelor pliate pe liniile de finantare specifice, identificarea partenerilor (de regula, cel putin doi parteneri din tari diferite), scrierea proiectului, elaborarea si depunerea dosarului de finantare, iar apoi sustinerea dosarului de finantare prin relationare directa cu institutiile de la Bruxelles si elaborarea documentatiei necesare pentru semnarea contractului de finantare, cat si apoi, in cadrul fazei de implementare, consultanta si asistenta in managementul proiectului, consultanta si asistenta in asigurarea elementelor logistice necesare implementarii, asigurarea relatiei dintre beneficiar si autoritatile implicate in procesul de implementare a proiectului, asistenta in evaluarea indicatorilor proiectului, asistenta in dezvoltarea rapoartelor de evaluare, consultanta si asistenta tehnica in elaborarea cererilor de rambursare.
EMAS Business Consulting reprezinta astfel partenerul ideal, competent si de incredere, care ofera servicii complete ce acopera intregul proces ce incepe cu analiza preliminara si acopera toate fazele ce se desfasoara pana la finalizarea proiectului. Cu ajutorul EMAS Business Consulting, accesarea fondurilor europene nu mai reprezinta o problema. Pentru orice proiect pe care vreti sa-l dezvoltati puteti apela cu incredere la EMAS Business Consulting, www.emasconsulting.com.
EMAS Business Consulting este infiintata de Laura Ciuhu si Petru Luhan, ambii avand o vasta experienta in domeniu. Mai mult, compania este prezenta si pe piata din Republica Moldova, fiind reprezentata la Chisinau de Sergiu Diaconu.
Laura Ciuhu, absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, expert contabil, auditor financiar, consultant fiscal, expert evaluator, a fondat, la doar 27 de ani, propria companie - Lara Business Consulting SRL - companie specializata in consultanta privind accesarea de fonduri nerambursabile de la Uniunea Europeana. Gestionand proiecte de peste 300 milioane de euro pentru clientii sai in 2011, Laura Ciuhu, prin intermediul propriei companii, Lara Business Consulting SRL, ajunge pe locul 2 in topul firmelor de consultanta din Romania in domeniul fondurilor nerambursabile. Astazi, Laura Ciuhu gestioneaza un intreg grup de firme in care este actionar unic sau partener asociat. Domeniile de activitate sunt variate: energie verde, contabilitate si audit financiar, medicina, constructii, managementul si mentenanta cladirilor, consultanta in accesarea si implementarea de proiecte utilizand fondurile europene. Implicandu-se activ in activitatea antreprenoriala din Romania, in 2013, Laura Ciuhu este numita Director Editorial al revistei Business Woman, iar in 2014, a preluat in mentorat, prin intermediul fundatiei Romanian Business Leader, un grup de tineri antreprenori. Asumandu-si mereu noi provocari, Laura Ciuhu a incheiat parteneriate cu companii germane si isi pregateste expansiunea cu grupul sau de firme pe piata germana. Primul pas a fost deja facut prin infiintarea companiei de consultanta LPV Consult GMBH.
Astfel, datorita vastei experiente in domeniul antreprenorial, dar si al proiectelor de succes, pe care le-a implementat utilizand fonduri europene pentru companiile private din Romania, Laura Ciuhu este astazi unul dintre cei mai avizati manageri in problematica atat de complicata si atat de importanta a accesarii fondurilor europene. Experienta care se completeaza perfect cu vasta practica europeana si cunoasterea de detaliu a normelor de la Bruxelles a domnului Petru Luhan.
Petru Luhan, absolvent al Institutului de Studii Economice din Osnabruck, Germania, si al programului de masterat Economie Internationala si Management Global si Finante din cadrul aceleiasi universitati, cu programe de stagiatura in cadrul Parlamentului German, Deutscher Bundestag, si in cadrul Deutsche Bank, a participat la mai multe programe de schimb de experienta si formare in S.U.A. si Australia, fiind in acelasi timp autorul mai multor lucrari de un larg interes, publicate atat in germana cat si in romana, precum Komparatives Management, respectiv Cultura comparativa manageriala. Cu o bogata experienta manageriala acumulata, atat in Germania, cat si in Romania, in cadrul unor importante companii multinationale, precum Petrom SA si Continental Automotive Systems, Petru Luhan a detinut si functia de administrator public al judetului Suceava dupa care a obtinut un mandat de europarlamentar, fiind desemnat, in cadrul Galei MEP Awards, Europarlamentarul Anului, dupa ce, in 2010, Fundatia EUROLINK - Casa Europei l-a desemnat Personalitatea Anului pentru o Romanie Europeana. Astfel, datorita bogatei experiente acumulate, atat in mediul privat, cat si in cadrul administratiei romanesti şi europene, Petru Luhan este astazi unul dintre cei mai avizati experti in problematica accesarii fondurilor europene.
Acestea sunt doar cateva dintre premisele de la care porneste noua companie EMAS Business Consulting - European Money Access Solutions, care ofera atat solutiile de accesare a fondurilor europene, cat si suportul necesar pentru implementarea proiectelor finantate prin fonduri europene.


www.emasconsulting.com

Comunicat lansare EMAS Business Consulting
EMAS Business Consulting, prima companie din Romania care ofera consultanta pentru accesarea de fonduri nerambursabile direct de la Bruxelles
Accesarea fondurilor europene reprezinta, astazi, o problema vitala, atat pentru dezvoltarea Romaniei, cat si pentru fiecare antreprenor activ. Dificultatile in rezolvarea demersurilor necesare reprezinta insa, pentru multi, un obstacol major. De-acum exista o solutie - EMAS Business Consulting - European Money Access Solutions -, prima companie din Romania care ofera consultanta pentru accesarea de fonduri nerambursabile direct de la Bruxelles.
Orizont 2020 (peste 80 miliarde de euro), COSME (2,3 miliarde euro), 3rd Health Program (450 milioane euro), Erasmus+, European Consumer Program reprezinta doar cateva instrumente de finantare, care acopera o gama foarte larga de activitati eligibile din foarte multe domenii, din pacate inca necunoscute beneficiarilor din Romania.
Ideea acestui proiect apartine celor doi fondatori, Laura Ciuhu si Petru Luhan, si are la baza nevoia firmelor, asociatiilor, autoritatilor din Romania de a gasi solutii de accesare a banilor europeni (European Money Access Solutions).
Petru Luhan, fost europarlamentar, isi propune prin acest proiect sa continue ceea ce a inceput la Bruxelles in 2007: atragerea a cat mai multor fonduri europene in Romania, iar Laura Ciuhu, antreprenor de succes, isi propune sa evite reticenta companiilor romanesti de a lucra cu autoritatile din Romania implicate in gestionarea banilor europeni, prin constientizarea de catre acestea a faptului ca pot accesa fonduri nerambursabile direct de la Bruxelles.
Activitatea principala a companiei este de a gasi solutii de finantare nerambursabila pentru clientii sai si, totodata, de a genera proiecte finantate cu fonduri nerambursabile.
De astazi, orice antreprenor, ONG, PFA, institutie publica ce detine o idee constructiva nu trebuie sa se mai gandeasca la:
•    identificarea liniilor de finantare specifice aplicantului,
•    analiza de eligibilitate,
•    definirea obiectivelor pliate pe liniile de finantare specifice,
•    identificarea partenerilor (de regula, cel putin doi parteneri din tari diferite),
•    scrierea proiectului,
•    elaborarea si depunerea dosarului de finantare,
•    iar apoi sustinerea dosarului de finantare prin relationare directa cu institutiile de la Bruxelles
•    elaborarea documentatiei necesare pentru semnarea contractului de finantare.
In faza de implementare, consultanta si asistenta in managementul proiectului, consultanta si asistenta in asigurarea elementelor logistice necesare implementarii, asigurarea relatiei dintre beneficiar si autoritatile implicate in procesul de implementare a proiectului, asistenta in evaluarea indicatorilor proiectului, asistenta in dezvoltarea rapoartelor de evaluare, consultanta si asistenta tehnica in elaborarea cererilor de rambursare pot fi preluate, de asemenea, de EMAS Business Consulting.
Noua companie, EMAS Business Consulting - European Money Access Solutions -, care ofera atat solutiile de accesare a fondurilor europene, cat si suportul necesar pentru implementarea proiectelor finantate prin fonduri europene, indeamna pe toti cei dornici de dezvoltare sa defineasca ideea sau necesitatea de investitie fara a se gandi la componenta financiara (cofinantare, cash-flow, imprumuturi etc.)
Initiativa reprezinta inceputul succesului!
Pentru informatii suplimentare accesati www.emasconsulting.com.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.