Joi, 26 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri Idei de succes Un nou magazin traditional in grupul Basarabia

Un nou magazin traditional in grupul Basarabia

Email Imprimare

A fost deschis cel de-al treilea magazin Basarabia cu produse traditionale din Republica Moldova. Magazinul este situat in Bucuresti, pe bd. Stefan cel Mare nr. 33 (Pasaj Obor) si se adreseaza atat adultilor, cat si copiilor, oferind produse naturale din Basarabia: vinuri, divinuri, bomboane, jeleuri, biscuiti si vinuri spumante. Basarabia Magazin Obor face parte din reteaua de magazine Basarabia, alaturi de Basarabia Magazin Braila si Basarabia Magazin Pipera.

In cadrul activitatilor ocazionate de deschidere a noului magazin Basarabia au fost organizate degustari de vinuri si divinuri, precum si testari de bomboane si alte produse de cofetarie.
Grupul de magazine Basarabia s-a nascut din dorinta de a readuce in prim plan un concept inedit de magazine cu produse noi, naturale si traditionale din Republica Moldova. Am cautat inspiratie in istoria bogata a vinurilor moldovenesti, aducand in magazine produse naturale originale si deosebite din Basarabia. Produsele proaspete si vinurile se combina spectaculos in magazine pentru a raspunde tuturor gusturilor. Pe cei care adora dulciurile ii asteptam cu bomboane, jeleuri, biscuiti si alte produse de cofetarie, in timp ce pentru iubitorii de vinuri bune am incheiat parteneriate cu principalele case de vinuri din Republica Moldova astfel incat sa obtinem un asortiment larg de vinuri de calitate, a  declarat Arcadie Tantuc, proprietar al grupului de magazine Basarabia.

Despre grupul de magazine Basarabia
Grupul Basarabia cuprinde trei magazine cu produse traditionale situate in Bucuresti si Braila: Basarabia Magazin Braila, Basarabia Magazin Pipera si Basarabia Magazin Obor.
Primul magazin din grupul BASARABIA a fost deschis cu numele Vinurile Basarabiei, in Braila, in martie 2014, la initiativa lui Arcadie Tantuc, proprietarul grupului. In 2016, numele grupului de magazine a devenit Basarabia. In prezent, grupul cuprinde 3 magazine si ofera produse naturale, traditionale din Republica Moldova: vinuri, divinuri, bomboane, jeleuri, biscuiti si vinuri spumante.
Mai multe detalii gasiti pe www.basarabiamagazin.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.