Marti, 19 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Scaunele ergonomice Bionic de la Dauphin, cele mai confortabile

Scaunele ergonomice Bionic de la Dauphin, cele mai confortabile

Email Imprimare

Cunoscuta revista Facts a selectat 15 scaune de birou din categoria de pret 450-700 euro si a realizat un amplu test privind confortul si impactul asupra sanatatii utilizatorului. Castigator absolut a fost declarat scaunul Bionic de la Dauphin. Testul se incadreaza intr-un amplu demers privind controlul si optimizarea pozitiei la masa de lucru, din cauza efectelor dezastroase pe care aceasta le are asupra sanatatii noastre, conducand numai in Germania la 86 de milioane de zile de concediu medical pe an.

Castigarea competitiei nu a fost o surpriza, Dauphin reprezentand de mult timp un lider in cercetarea si dezvoltarea de noi sisteme care sa ne ajute in optimizarea pozitiei pe scaun. Chiar si in cazul scaunelor performante, de multe ori pozitia este incorecta ca urmare a faptului ca utilizatorul il regleaza incorect.
Numele scaunului, Bionic, a fost preluat de la atat de modernul domeniu de cercetare ce reuneste biologia si tehnologia, tocmai datorita faptului ca el aduce o noutate absoluta, reprezentand noua generatie de scaune inteligente de birou. Este primul scaun din lume capabil sa-si realizeze singur reglajele.
El incepe prin a detecta greutatea persoanei si raspunde prin a regla imediat forta cu care actioneaza spatarul scaunului. Apoi, in functie de profilul miscarii scaunului, este reglat automat sprijinul lombar pe care il asigura acesta, astfel incat spatele sa adopte in permanenta pozitia ideala. Un al treilea reglaj automat il reprezinta inclinarea sezutului scaunului, care se orienteaza astfel incat sa evite aparitia unei presiuni exagerate care ar putea afecta circulatia sangelui spre picioare. De asemenea, toate reglajele care ies in general in evidenta la un scaun ergonomic, afectandu-i in mod neplacut aspectul, sunt integrate la Bionic in asa fel incat sa se asigure o linie estetica ireprosabila. In mod evident, Dauphin a selectat doar materiale de cea mai buna calitate oferind un produs cu adevarat de exceptie.
Bionic ofera, in acelasi timp, un spatar inalt, foarte confortabil, reglabil in inaltime. Tetiera, la randul ei, este si ea reglabila. La fel, cotierele comode cu multiple reglaje distincte care le permit sa raspunda optimal oricarei pozitii. In functie de optiune, scaunul poate fi dotat cu sistemul Bionic automatic sau cu sistemul Bionic syncro.
Diferenta de pret, comparativ cu alte scaune de birou, este absolut nesemnificativa fata de diferenta de confort si de randament pe care ti le asigura scaunul Bionic, pentru a nu mai vorbi de suferintele si de costurile ce decurg din afectarea sanatatii pe care nu intarzie sa o produca o pozitie incorecta la masa de lucru. Scaunele Bionic de la Dauphin se gasesc in Romania prin intermediul companiei Hansen (www.hansen.ro).

Alte articole recomandate: Dauphin, solutia unei probleme majore de sanatate si Hansen, partenerul companiilor care se respecta

 

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.