Marti, 19 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Take Over, scaune ergonomice pentru pozitii dinamice

Take Over, scaune ergonomice pentru pozitii dinamice

Email Imprimare

Pozitia dinamica nu este o figura de stil. Este o atitudine proactiva pentru un plus de sanatate, de confort si pentru un randament mai bun. Ar trebui sa stim ca orice pozitie rigida este mult mai obositoare pentru organism decat miscarea. De aceea, lucrul la birou afecteaza intregul organism mult mai mult decat majoritatea activitatilor fizice. Au de suferit atat articulatiile, musculatura, scheletul, in special, coloana vertebrala, cat si sistemul cardiovascular, respirator si organele interne. De aceea, noul scaun revolutionar de la Dauphin, numit sugestiv Take Over, care ne permite si, chiar mai mult, ne stimuleaza o atitudine dinamica la masa de lucru, a generat nenumarate discutii in publicatiile internationale.

Nu este nici o exagerare in afirmatiile conform carora acest scaun stabileste o noua directie de dezvoltare a scaunelor de birou.
S-a vorbit si se vorbeste mult despre pozitia corecta la masa de lucru. Ceea ce trebuie sa invatam acum este ca aceasta pozitie trebuie sa fie dinamica, in continua schimbare. Este exact ceea ce Dauphin si-a propus sa ne invete prin intermediul noului sistem automat Take Over, inglobat in scaunul cu acelasi nume. Pozitia dinamica la masa de lucru inseamna un plus de sanatate, de randament si eliminarea oboselii si a stresului. Cu acest scaun, stimulii naturali de miscare nu mai sunt inhibati, ci dimpotriva sunt in mod efectiv si continuu incurajati datorita dispozitivului patentat Daumatic. Este o realizare de care ne putem bucura astazi, o incredibila interactiune inteligenta om-scaun.
Scaunul inglobeaza sistemul patentat Syncro-Dynamic, care asigura o compensare automata a greutatii, astfel incat diferitele componente ale scaunului sa urmareasca in permanenta miscarea corpului intr-o perfecta sincronizare si sa asigure tot timpul o pozitie corecta. In acelasi timp, sistemul inovativ de reglare automata a adancimii scaunului, sistemul Auto-Glide, permite reglarea automata la dimensiunile persoanei si schimbarea dinamica a adancimii scaunului in functie de pozitie, asigurand in fiecare clipa suportul optim pentru coapse. In plus, scaunul beneficiaza de o serie intreaga de reglaje fine, cotiere multifunctionale, o reglare atat in adancime, cat si in inaltime a sprijinului lombar si a fortei de reactie si, nu in ultimul rand, tetiera cu propriile ei reglaje.
Pentru a intelege ce inseamna toate aceste lucruri si care este diferenta imensa de confort pe care o poate oferi acest scaun, cel mai simplu lucru este sa-l incercati. Cu siguranta veti fi fascinati de ergonomia si designul revolutionare. Scaunul este disponibil cu speteaza atat din piele sau din material textil, cat si cu plasa, in diferite culori moderne. Preturile variaza intre 545 si 875 euro, in functie de mecanism si materialul de tapitare (545 euro este pretul pentru scaunele realizate din stofa si 875 - pentru cele realizate din piele veritabila).
Puteti testa acest scaun apeland la compania Hansen (www.hansen.ro), importatorul si distribuitorul pentru Romania.

Alte articole recomandate: Dauphin, solutia unei probleme majore de sanatate si Hansen, partenerul companiilor care se respecta

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.