Marti, 19 Jan

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Sedus, povestea unui brand cu personalitate

Sedus, povestea unui brand cu personalitate

Email Imprimare

De aproape 140 de ani, compania Sedus impune noi standarde in materie de mobilier ergonomic, procese de manufacturare si, nu in ultimul rand, grija pentru mediul inconjurator. Ecologia si economia nu sunt notiuni contradictorii, ci partile esentiale care alcatuiesc intregul. Acesta este principiul fundamental care orienteaza toate actiunile brandului german Sedus, o marca globala care redefineste continuu conceptul de mobilier de birou, in acelasi timp util si estetic.

Povestea brandului Sedus, care astazi a atins o cifra de afaceri anuala de peste 140 milioane de euro, a inceput in anul 1871. Cu filiale in opt tari de pe continentul european si cu exporturi directe catre peste 50 de tari din lumea intreaga, Sedus se pozitioneaza ca unul dintre liderii mondiali in materie de mobilier de birou si de sali  de conferinta. Calitatea tuturor produselor semnate Sedus este garantata de cercetarile si analizele efectuate, inca din anul 1971, in departamentul de expertiza al companiei, care, la momentul infiintarii sale, era considerat cel mai mare si mai modern laborator de testare din industria productiei de mobilier.
Studiile recente realizate de sociologi atesta ca ne petrecem viata in trei locuri. Primul dintre ele este, evident, casa, un spatiu puternic amprentat de personalitatea noastra. Cel de-al doilea este locul de munca, iar cel de-al treilea este reprezentat de locurile unde desfasuram activitatile din timpul liber. De-a lungul timpului, ordinea prioritatilor in ceea ce priveste cele trei locuri a suferit modificari insemnate, astfel incat, astazi, tindem sa ne petrecem o mare parte din timp la birou, adesea intr-un spatiu impersonal, lipsit de caldura, in care, nu de putine ori, ne simtim ca intr-o colivie. Sedus isi propune sa transforme orice munca de birou intr-o experienta cat se poate de profitabila si de placuta, atat pentru bunul mers al afacerii clientilor sai, cat si pentru bunastarea angajatilor acestora. Misiunea Sedus este realizarea unui transfer simbolic de stimuli intre locurile unde oamenii isi petrec timpul liber si birou. Compania Sedus a botezat aceasta viziune de ansamblu Place 2.5 - noua cultura de birou emotionala.
Succesul tuturor proiectelor Sedus se datoreaza legaturii stranse intre latura stiintifica si cea creativa, concretizata in cooperarea dintre ingineri inalt calificati si designeri deosebit de talentati. Din anul 1996, compania Sedus este o prezenta constanta in cadrul competitiilor internationale de design, impresionanta lista de distinctii obtinute fiind o garantie a expertizei brandului in materie de design.
Compania isi concentreaza atentia asupra dezvoltarii conceptului de mobilier ergonomic, in contextul in care munca de birou este considerata unul dintre factorii care contribuie in mod covarsitor la instalarea durerilor de spate.
De peste 50 de ani, Sedus respecta mediul inconjurator, implementand o politica activa de utilizare responsabila a resurselor, dar si o viziune globala privind producerea, ambalarea si logistica, toate desfasurate cu un impact cat mai redus asupra mediului. In anul 1995, compania Sedus a devenit primul producator de mobilier din Germania care a introdus un sistem validat de management al mediului, asumandu-si un rol de pionier in industria europeana de profil.
Fiecare piesa de mobilier Sedus este rodul unei atentii deosebite pentru nevoile si cerintele clientului, indiferent ca vorbim despre scaune ergonomice, birouri, spatii de depozitare sau mese pentru sali de conferinta. Designul variat, detaliile impecabile, functionalitatea maxima, liniile svelte si utilizarea eficienta a spatiului sunt doar cateva dintre motivele pentru care mobilierul Sedus este iubit in lumea intreaga. Toate produsele marca Sedus beneficiaza de o garantie de cinci ani, completata de servicii de asistenta la nivel european.
Pentru calitatea produselor Sedus stau drept marturie proiectele exceptionale derulate in companii din lumea intreaga, precum amenajarea spatiului de birouri in diferite organizatii din Germania, Norvegia, Elvetia, Belgia, Spania, Marea Britanie, Italia, Austria, Polonia sau Japonia.
Cei care doresc sa confere companiei sau - de ce nu? - casei in care locuiesc un plus de rafinament, simplu si modern, pot alege din gama extrem de vasta de piese de mobilier Sedus, pusa la dispozitia clientilor din Romania prin intermediul companiei Hansen, un partener de nadejde in alegerea mobilierului care raspunde cel mai bine gusturilor dumneavoastra. (Oana-Ilinca Moldoveanu)www.sedus.com


www.hansen.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.