Joi, 25 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Teknion, brandul pentru care designul conteaza

Teknion, brandul pentru care designul conteaza

Email Imprimare

Pentru Teknion, unul din cele mai importante branduri din domeniul mobilierului, designul este liantul intre dezvoltarea produsului, comunicare si progres organizational. La ora actuala, Teknion este recunoscut in lumea intreaga drept unul dintre producatorii de varf din industria mobilierului de birou. Viziunea Teknion se concentreaza asupra crearii unor piese de mobilier capabile sa reuneasca oameni, tehnologie si spatii.

Teknion este un brand global, ale carui produse si servicii sunt livrate in lumea intreaga: din Canada, de la sediul central din Toronto, in Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Rusia, India sau Malaezia. Printre clientii Teknion se numara companii nationale si multinationale, precum si institutii guvernamentale.
Cultura Teknion este bazata pe inovatie si pe conceptul de design integrat: atuul mobilierului Teknion consta in posibilitatile infinite de combinare a pieselor, pentru a satisface nevolie celor mai exigenti clienti. Designul produselor Teknion evolueaza in acelasi timp cu dezvoltarea scenariilor privind configuratia spatiului de birou.
Povestea Teknion a inceput in anii ’80, cu o singura linie de productie. Astazi, compania ofera nu numai game vaste de scaune de birou, precum Contessa, Amicus sau Visio, sau mese de conferinta, ci si o varietate de solutii pentru spatiile de depozitare. Sanatatea la locul de munca este unul dintre aspectele care orienteaza proiectele brandului Teknion, concretizat in programul destinat mobilierului ergonomic si accesoriilor, prin care este vizata organizarea si personalizarea spatiului de lucru.
Fiecare dintre scenariile de spatii de birouri proiectate la Teknion are o trasatura distincta. De exemplu, gama Optos este sinonima cu transparenta, o insusire ce tinde sa devina aspectul esential al spatiilor de tip office. Gama Leverage le permite utilizatorilor alegerea pieselor de mobilier astfel incat sa obtina o estetica unica.
Proiectele Teknion se bucura de aprecierea internationala, distinctiile prestigioase obtinute la categoriiile Nou design de produs si Inovatie in cadrul competitiilor mondiale de profil fiind o marturie in acest sens.
Din anul 2003, Teknion a adoptat o strategie in vederea dezvoltarii durabile, care a fost integrata in cultura organizationala a companiei.
In tara noastra, mobilierul Teknion, simplu, modern si, in acelasi timp, rafinat, este pus la dispozitia clientilor prin intermediul companiei Hansen.

www.teknion.com

www.hansen.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.