Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Della Rovere, imbinare perfecta intre util si placut

Della Rovere, imbinare perfecta intre util si placut

Email Imprimare

Inovatia, calitatea si designul sunt atributele ce fac din mobila Della Rovere o emblema a rafinamentului si a bunului gust definitorii pentru mobilierul italian. Apreciata in peste 100 de tari din intreaga lume, cu o cifra de afaceri de peste 30 milioane de euro, Della Rovere nu este cea mai mare companie din Italia, insa, din punct de vedere al ritmului de crestere, se situeaza, fara indoiala, pe primul loc.

Della Rovere S.A. este o societate tipic italiana care, de mai bine de 30 de ani, se distinge, pe piata interna si internationala prin productia vasta de mobilier, in special de mobilier de birou. Povestea a inceput la mijlocul anilor '70, cand Alfredo Forni a creat grupul FBL, din care Della Rovere face parte. Ulterior, alti membri ai familiei Forni au intrat in afacere si, astfel, compania a inceput sa exporte catre Orientul Mijlociu. In anii '80, Della Rovere a inregistrat o crestere spectaculoasa a vanzarilor pe piata interna si si-a intensificat exporturile catre Europa de Nord si Israel. Activitatea de productie a companiei, in care sunt antrenati 130 de angajati, se desfasoara astazi la Pesaro, aproape de Ravenna, pe un teren de 48.000 metri patrati. Jumatate din afacere este asigurata de tara-mama, a doua piata a companiei fiind Rusia, cu vanzari de aproape cinci milioane de euro anual.
Secretul succesului? In cadrul companiei Della Rovere, totul pleaca de la atentia maxima acordata calitatii relatiei cu reteaua de vanzari si colaborarii transparente cu distribuitorii. In plus, componenta principala a culturii corporative este respectul fata de elementul uman - fie ca este vorba despre propriii angajati, colaboratori sau clienti -, prin care Della Rovere s-a facut mereu remarcata.
Dupa cum indica deviza Della Rovere, Enjoy your work, compania si-a facut o misiune din a crea spatii de lucru gandite ca un mediu care sa favorizeze performanta si, in acelasi timp, bunastarea angajatilor. In acest scop, compania investeste in cercetare tehnologica, design si instrumente de productie cu un impact scazut asupra mediului inconjurator. In cadrul celebrei companii, cercetarea si gasirea de noi solutii tehnologice reprezinta fundamentele pentru imbunatatirea propriei competitivitati.
De ani buni, Della Rovere lucreaza cu arhitecti specializati in mobilier de birou si design de interior. Rezultatul: birouri, biblioteci, scaune, spatii de receptie sau mese de conferinta cu design functional, avangardist si finisari elegante. Din stralucita echipa fac parte nume celebre, precum Karim Rashid, care semneaza colectiile Uno (premiata, in 2008, cu Good Design Award) si Zero, si Paolo Pampanoni, autor al colectiilor Be, Parete Tempo, Divani H2O si Zip.
De-a lungul timpului, piesele de mobilier Della Rovere au transformat spatiul din mari grupuri italiene (Fiat, Ferrari, Olivetti, Poste Italiane), multinationale (Audi, BBC, Bruxelles Airport, Coca Cola, FIFA, Intel, Renault, Samsung, Siemens), banci (Banca Popolare Italiana, Raiffeisen Bank), ministere (Ministerul Justitiei si Ministerul Afacerilor Externe din Italia, Departamentul de Stat din Statele Unite ale Americii), ambasade (ambasada Italiei in Tunisia), organizatii (Crucea Rosie) si mari universitati italiene (Bologna, Florenta, Milano, Pisa). Sediul Skoda din Praga, hotelul Semiramis din Atena si hotelul NHow din Berlin poarta si ele amprenta Della Rovere. Faima mobilierului Della Rovere a ajuns pana in India, sediul India Cements Ltd din Chennai fiind amenajat in stilul impus de celebra companie italiana.
Della Rovere a intrat pe piata de mobilier din tara noastra in 2001, piesele de mobilier ale renumitului brand fiind importate de compania Hansen.


www.dellarovere.it

www.hansen.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.