Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Ofimat, un sistem de mobilier polivalent si practic

Ofimat, un sistem de mobilier polivalent si practic

Email Imprimare

Dezvoltarea de noi materiale si investitiile majore in tehnologia de ultima generatie permit reputatului brand spaniol Actiu sa realizeze in permanenta programe de optimizare a spatiului de lucru prin imbinarea designului si a functionalitatii. In acest sens, Ofimat este mai mult decat un simplu sistem de mobilier operativ. Prin aceasta colectie, Actiu propune solutii specifice pentru spatiile de receptie, telemarketing, sali de conferinte, birouri directoriale si, nu in ultimul rand, pentru biroul de acasa, pe care, la drept vorbind, cu totii ni-l dorim cat mai placut din punct de vedere estetic, cat mai confortabil, mai incapator si totodata, cat mai compact cu putinta. 

Linia de mobilier Ofimat raspunde unei tendinte din ce in ce mai evidente in marile companii:  organizarea de grupuri de lucru pe proiecte concrete, ceea ce implica munca in echipa si activitati desfasurate in spatii deschise care incurajeaza colaborarea si schimbul de idei intre colegi. Datorita gradului mare de flexibilitate pe care il ofera, cu birourile ergonomice Ofimat se poate amenaja practic orice spatiu de lucru, in configuratii dintre cele mai variate, in functie de numarul de utilizatori si de dimensiunile spatiului in care sunt amplasate. Un avantaj al colectiei il reprezinta posibilitatea de a dispune birourile extensibile in unghi de 120 de grade, formand astfel posturi operative interconectate.
Dintre solutiile specifice oferite de Ofimat pot fi amintite posturile operative pentru 4 sau 6 utilizatori, concepute pentru birouri de call center si telemarketing, posturile tip cabina pentru cabinetele de informatica din scoli, sali de biblioteca sau internet cafe-uri si spatiile de receptie echipate cu toate dotarile de care dispune un birou operativ. Cum unitatile de depozitare sunt elemente esentiale in spatiul de birou, linia Ofimat poate fi completata cu o gama vasta de dulapuri modulare, de diverse dimensiuni si cu finisari variate.
Datorita unei stranse colaborari cu arhitecti renumiti si cu alti profesionisti din domeniu, Actiu reuseste sa ofere clientilor sai piese de mobilier ergonomice si cu un design placut, adaptate la noua viziune asupra activitatii la birou si asupra spatiului de lucru. Mobilierul Actiu este importat in Romania de compania Hansen Office Design.Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.