Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou The Element, expresia pura a esentei

The Element, expresia pura a esentei

Email Imprimare

O noua forma de echilibru la nivelul formei, materiei si spatiului, acesta este conceptul care a stat la baza realizarii liniei de mobilier directorial The Element, din portofoliul brandului italian Uffix. Colectia The Element, semnata Driusso Associati, este remarcabila prin puritatea liniilor si simplitatea care ii imprima o eleganta atemporala. Cu designul sau minimalist, The Element este mai mult decat o linie de mobilier in tendinte, fiind expresia misiunii pe care si-o asuma echipa de creatie de la Uffix, care isi propune nu numai sa imbrace spatiul, ci sa il si insufleteasca prin piese de mobilier purtatoare de semnificatie.

Asemenea celorlalte colectii din portofoliul brandului, The Element a fost conceputa pornind de la observarea atenta a lumii in care traim. Gama variata de finisari, precum lemn de nuc, piele sau gresie portelanata, se inspira din elementele si culorile din natura, evocand interactiunea cu spatiul in care locuim sau lucram, dar si experiente vizuale si tactile din viata de zi cu zi. Blaturile birourilor si panourile laterale din aluminiu multistratificat se imbina intr-un joc fascinant de volume si forme. Liniile epurate si culorile calde sunt dovada versatilitatii colectiei The Element, prin intermediul careia sobrietatea spatiului destinat reuniunilor formale este topita intr-o atmosfera intima, familiara. 
Alaturi de myPOD si YO, The Element se inscrie pe lista colectiilor de mobilier realizate pentru Uffix de catre Driusso Associati, compania de design a fratilor Franco si Roberto Driusso, specializata in arhitectura si design de interior. Creatiile Driusso Associati se disting prin limbajul minimalist si prin folosirea inteligenta a culorilor si a luminii.
Prin designul lor esentializat, care permite o interpretare personala a spatiului, piesele de mobilier Uffix sfideaza timpul si tendintele de moment, oferind solutii de durata ce vin in intampinarea nevoilor reale ale clientilor. In Romania, mobilierul Uffix este importat de compania Hansen Office Design.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.