Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Relaxare in culori vii

Relaxare in culori vii

Email Imprimare

Dupa o zi de munca obositoare, cu alergatura si probleme pe care trebuie sa le rezolvi contra cronometru, cand ajungi acasa iti doresti sa te relaxezi, sa uiti de toate aspectele mai putin placute de peste zi. Ai vrea sa poti evada intr-o lume plina de culoare, o lume vesela si armonioasa, din care orice grija dispare, ca prin farmec... Spatiul in care locuim, mai exact modul in care este amenajat, ne influenteaza starea de spirit si ne poate ajuta sa ne relaxam. Mai ales daca acasa, in living, ne asteapta, cu bratele deschise, jucausa canapea Jelly, de la brandul italian Adrenalina, faimos pentru abordarea originala a mobilierului la nivelul formelor si culorilor.

Creatie a designerului Simone Micheli, canapeaua Jelly este o invitatie la o experienta multisenzoriala, adresata simtului vizual si tactil deopotriva. La fel ca in cazul celorlalte piese de mobilier Adrenalina, Jelly te invita sa-ti exprimi dorintele si sa-ti testezi limitele imaginatiei. Cu designul ei futurist si cromatica vie, Jelly te duce cu gandul, asa cum sugereaza si numele, la un bufet cu dulciuri care mai de care mai apetisante, amintindu-ne de universul copilariei. De o simplitate dezarmanta, canapeaua Jelly reinventeaza modelele anilor 1950, pe care le-a adaptat la exigentele actuale in materie de design.
In casa, toate piesele de mobilier dobandesc o noua forta de expresie. Acesta este crezul brandului Adrenalina. Tocmai de aceea, in urma cu zece ani, Adrenalina a demarat un proiect special, concretizat printr-o colectie gandita pentru confortul si relaxarea la care visam cu totii atunci cand spunem acasa: un loc in care sa ne intalnim cu noi insine si cu cei dragi, in care sa ne acordam timpul necesar pentru a ne bucura de lucrurile mici si simple. Apropierea brandului mai ales de publicul tanar isi gaseste astazi confirmarea intr-o intreaga colectie viu colorata, din care face parte si canapeaua Jelly.
Pe piata de mobilier actuala, Adrenalina este sinonima cu libertatea de expresie. Amuzante, jucause si pline de culoare, cu forme neobisnuite, desprinse parca dintr-o lume a viitorului, piesele de mobilier Adrenalina au rara calitate de a ramane confortabile si, in acelasi timp, functionale. Piesele de mobilier ale brandului Adrenalina sunt importate in Romania de compania Hansen Office Design.

Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.