Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Bej, natural, stilat si mereu la moda

Bej, natural, stilat si mereu la moda

Email Imprimare

Culoare neutra, avand ceva din caldura brunului copt si din recele albului, bejul este folosit frecvent in designul de interior. Chiar daca nu face parte din paleta cromatica traditionala, bejul este o alegere inspirata pentru o atmosfera calma si relaxanta, fiind mai cald decat albul pur. Confera spatiului in care este utilizat o eleganta simpla si poate intra in numeroase combinatii. Bejul este considerat o culoare cameleon, pentru ca imprumuta din atributele culorilor mai calde sau mai reci pe care le completeaza.

La origine, bejul provine din culoarea naturala a lanii. Vorbim, asadar, despre o nuanta luminoasa din gama galben-maro. Daca doriti sa creati o ambianta sobra, dar vreti sa incercati altceva decat albul care, in exces, te poate duce cu gandul la un spital, atunci bejul este solutia optima. Stilat, natural si mereu la moda, bejul se declina intr-o varietate de nuante, descrise prin termeni sugestivi: piatra, nisip, miere, pai, caramel, coaja de ou. Aceste nuante merg de la cele mai neutre la cele mai apropiate de galben, maro sau auriu.
O camera in care se foloseste bej, inclusiv in mobilier, va parea mai mare, mai luminoasa si mai confortabila. Este o culoare propice relaxarii, inspirand calm si liniste interioara. Principalul avantaj al bejului este ca se asociaza cu multe culori, fiind, de altfel, ideal pentru a atenua intensitatea nuantelor mai tari. Este chiar recomandat sa fie alternat cu alte culori, pentru ca singur poate da impresia de banalitate. Bejul poate fi combinat cu alte tonuri neutre sau, dimpotriva, cu albastru, verde sau maro, culoarea cu care bejul se potriveste cel mai bine, creand un contrast remarcabil la nivelul luminozitatii. In combinatie cu albastru, bejul confera spatiului un plus de dinamism.
In functie de stilul pe care doriti sa-l abordati, este bine sa imbinati bejul cu anumite culori. Pentru o atmosfera confortabila, care inspira buna dispozitie, bejul este indicat sa fie alternat, din cand in cand, cu tuse de alb. Nu ezitati sa va jucati cu materialele, imbracand spatiul cu materiale delicate, placute la atingere. Mai multe nuante de bej in asociere cu maroul ciocolata sunt alegerea perfecta pentru un interior modern, ultrasic, pe care il puteti imbogati, la capitolul accesorii, cu note de argintiu. Pentru un decor contemporan si un efect vizual garantat, bejul poate fi combinat cu turcoaz, violet pruna, verde sau albastru. Asociati bejul cu vasta paleta de griuri si chiar cu note de antracit sau de negru pentru o ambianta mai masculina. Negrul ofera bejului un aer sofisticat si ii imprima forta. In combinatie cu verde sau portocaliu, bejul creeaza o paleta a nuantelor de pamant.
Bejul este o nuanta de referinta si in cazul mobilierului de birou, asa cum se poate vedea si din oferta variata de mobilier in diverse nuante de bej a companiei Hansen Office Design. Cald si luminos, bejul confera spatiului de birou echilibru, creeaza o ambianta primitoare, rafinata, dar nicidecum rigida. Este o nuanta potrivita atat pentru un birou directorial, cat si pentru birourile operative sau pentru biroul de acasa.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.