Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Wenge, pentru un birou cu greutate

Wenge, pentru un birou cu greutate

Email Imprimare

In voga la ora actuala, nuanta wenge (dupa lemnul cu acelasi nume) creeaza o ambianta primitoare, calduroasa si se preteaza la combinatii dintre cele mai diverse. Rezultatul: un stil personalizat, care poate merge de la minimalismul japonez pana la decorul antique, ornat cu sculpturi, trecand prin stilul colonial. Lemnul wenge provine din Congo si este foarte apreciat atat pentru rezistenta sa deosebita, cat si pentru paleta cromatica larga, ce merge de la culoarea ciocolatei la un minunat negru luminos.

Esenta de origine tropicala, tare si nobila, lemnul wenge este usor de combinat cu alte tipuri de lemn, cum ar fi stejarul sau bambusul. Personalitatea mobilierului wenge este pusa cel mai bine in valoare prin completarea decorului cu detalii din aluminiu, sticla mata sau inox. La nivel cromatic, contrastul cu elemente de decor in rosu, galben, verde sau portocaliu accentueaza farmecul esentei wenge. Contrastele puternice sublimeaza culoarea intunecata a mobilierului, dinamizand, totodata, interiorul.
Pentru a crea o ambianta sobra si eleganta, mobilierul wenge este indicat sa fie completat de decoratiuni in nuante cat mai apropiate de natural. Adeptii culorilor deschise si discrete vor aprecia, cu siguranta, asocierea dintre wenge si maro, gri sau bej. De exemplu, langa o biblioteca wenge puteti aseza o canapea din piele deschisa la culoare. Alegand una dintre aceste combinatii, veti obtine un spatiu intr-un stil clasic si, in acelasi timp, contemporan. Daca doriti sa creati un decor masculin, cel mai bine este sa imbinati mobilierul wenge cu nuante pamantii. In plan tactil, in atmosfera dominata de mobilierul wenge se integreaza perfect materiale precum lana, inul sau bumbacul.
Mobilierul wenge este, prin excelenta, exponentul stilului etnic. Puteti spori exotismul spatiului adaugand la mobilierul wenge elementele potrivite, cum ar fi pielea de crocodil sau decoratiunile traditionale. La fel de bine merg si imprimeurile etnice, combinatiile cromatice fanteziste, motivele geometrice sau impletiturile.
Fara indoiala, mobilierului wenge ii sta cel mai bine in spatiul destinat biroului. Sobru si elegant, mobilierul wenge poate contribui la consolidarea imaginii de profesionalism si seriozitate pe care orice manager doreste sa o transmita partenerilor sai de afaceri. In acest sens, compania Hansen Office Design este alaturi de dumneavoastra, ajutandu-va sa alegeti mobilierul care va va transforma biroul intr-un spatiu cu adevarat unic.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.