Vineri, 25 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Bleumarin, profund si misterios precum marea

Bleumarin, profund si misterios precum marea

Email Imprimare

Bleumarinul este considerat culoarea emotiilor profunde si a secretelor ascunse in tainitele sufletului. Deloc intamplator, dat fiind ca, asa cum sugereaza si numele pe care il poarta, aceasta nuanta de albastru evoca fascinantul univers al marii. Fie ca este folosita in designul de interior sau in cel vestimentar, fie ca o intalnim in diverse obiecte care ne fac viata mai frumoasa, culoarea bleumarin traduce necesitatea de a lua aminte la propria viata interioara, pentru ca, nu-i asa?, trebuie sa ne cunoastem mai intai pe noi insine, pentru a-i putea apoi intelege pe ceilalti si, prin ei, lumea in general.
Nocturn si misterios precum marea, bleumarinul are o poveste interesanta. Se pare ca numele nuantei provine de la uniformele de culoare albastru inchis purtate de soldatii din Royal Navy, marina regala britanica, inca din anul 1748. De atunci si pana astazi, bleumarinul a fost adoptat de marinele din lumea intreaga. Despre uniformele de iarna ale marinei Statelor Unite ale Americii si ale marinei Canadei se spune ca sunt bleumarin, insa, de fapt, ele au o nuanta ce s-ar putea numi bleumarin inchis, care bate inspre negru. Datorita utilizarii sale pe scara larga in uniformele unor institutii prestigioase, bleumarinul a ajuns sa fie culoarea seriozitatii si profesionalismului.
Nuanta bleumarin pur este asociata ideilor de fermitate, hotarare si stabilitate. In schimb, cand bleumarinul este foarte inchis si se confunda cu negrul, se spune ca, in plan psihologic, tradeaza o anumita doza de nestatornicie. Atentie, asadar, la mesajele pe care le puteti transmite folosind bleumarinul in designul de interior! Albastrul marin este de efect in decoratiuni, avand darul de a crea o ambianta placuta, calma si confortabila. Bleumarinul se asorteaza foarte bine cu intreaga gama de roz, cu portocaliu, rosu caramiziu si, bineinteles, cu albastru deschis, alaturi de care creeaza un impact vizual cu totul deosebit.
Pentru ca este intalnit mai rar in piesele de mobilier, bleumarinul va conferi oricarui birou si, in mod special, birourilor directoriale, o nota de unicitate care, cu siguranta, nu ii va lasa indiferenti pe vizitatorii dumneavoastra. Compania Hansen Office Design, partenerul de incredere al afacerii dumneavoastra, va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa faceti din spatiul de birou o veritabila carte de vizita.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.