Luni, 23 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Amenajari interioare la cheie prin forFITOUT

Amenajari interioare la cheie prin forFITOUT

Email Imprimare

Piata amenajarilor interioare creste incet, dar sigur, chiar si in Romania. forFITOUT este o firma care ofera servicii de amenajari de birouri, spatii rezidentiale, spatii industriale sau hoteliere, asigurandu-le clientilor implementarea la cheie a proiectelor. Serviciile companiei sunt foarte variate, de la proiectare si design pana la lucrari de amenajare, instalatii, finisaje, management de proiect sau chiar logistica si relocare de birouri.

In primele patru luni ale acestui an, forFITOUT si-a marit mereu portofoliul de clienti, castigand firme cu notorietate din tara noastra. Unele lucrari mai importante au fost amenajarea sediului central al companiei PayPoint, din Charles de Gaulle Plaza, sediul Casei de Avocatura Volciuc, care a necesitat pastrarea unei continuitati intre stilul retro si cel modern, alegerea mobilierului pentru personalizarea sediului firmei Qualitance (servicii de consultanta IT) din cladirea Opera Center, realizarea designului exterior pentru un punct comercial al Simigeriei Luca, dar si branding-ul acestuia, precum si colaborarea cu General Investment din Brasov, unde lucrarile au tinut cont de ultimele standarde privind siguranta in caz de incendiu a cladirii.
Urmeaza noi proiecte pentru compania forFITOUT, aceasta fiind aleasa ca partener in amenajarea noului sediu al firmei Monsson Energy Trading, cel mai important dezvoltator de parcuri eoliene din Romania. Suprafata de 200 mp va fi amenajata in conformitate cu ultimele trenduri internationale, cu accente minimaliste. Nu vorbim despre o simpla amenajare cu toate elementele de baza ce fac parte din designul unui birou, ci avem idei creative, elemente inovatoare, sisteme de partitii care ofera o nota de eleganta si rafinament intregului spatiu, a explicat Cezar Gamulescu, Managing Partner forFITOUT.
Urmatoarea perioada aduce in discutie proiecte remarcabile pe piata de office design ce urmeaza a fi finalizate de firma forFITOUT cu acelasi simt estetic si responsabil ca pana acum.
Mai multe detalii despre activitatea si serviciile oferite de aceasta companie de amenajari interioare gasiti la adresa forfitout.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.