Luni, 23 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Cum pastram linistea la birou?

Cum pastram linistea la birou?

Email Imprimare

Cum e la birou? Prima intrebare adresata de majoritatea oamenilor in procesele lor de comunicare. Raspunsul? Liniste. Cum poate fi posibil? De obicei, intr-un birou, toti membrii unei companii ba vorbesc la telefon, ba se plimba prin cladire, unde mai pui ca si sunetele din exterior mai contribuie la zgomotul existent? Ei bine, specialistii forFITOUT au gasit modalitatea prin care zgomotul dintr-un birou poate fi absorbit cu usurinta. Astfel, elemente de interior utilizate in redarea unui design special au acum o dubla intrebuintare.

Cinci variante care pastreaza linistea intr-un spatiu de lucru:
1. Partitiile de sticla vinovate de crearea unui design impecabil in orice cladire sunt si cele mai eficiente in diminuarea zgomotelor. Pentru o mai buna izolare fonica se utilizeaza 2 foi de sticla, astfel incat efectul este wow. Zgomotul este absorbit in totalitate, iar discutiile raman acolo unde trebuie.
2. Pardoseala acoperita cu mocheta de asemenea absoarbe zgomotul facut de mersul fiecarui angajat prin incapere, iar tocurile doamnelor nu mai sunt acum observate atat de usor ca pe un parchet, pe o gresie sau pe vinil.
3. Pentru a impiedica patrunderea sunetelor de afara in birou este de preferat ca tamplaria ferestrelor sa fie prevazuta cu profile speciale din PVC, iar efectul va fi observat imediat de toti cei prezenti in incapare.
4. Amplasarea unor pereti mobili in spatiul de birouri care sa delimiteze un spatiu de altul are acelasi efect de absorbtie prin proprietatile fonice detinute de acestea.
5. Compartimentarea potrivita a spatiilor va reduce considerabil zgomotul din birou. Astfel, zona operationala sa dispuna de spatiul ei, fiind delimitata prin pereti despartitori sau partitii confectionate din diferite materiale (pvc, laminat, sticla) de zona de meeting, zona de relaxare, zona de masa, pentru a crea mediul de lucru cat mai favorabil angajatilor.
Specialistii forFITOUT va surprind cu idei si solutii potrivite fiecarui gust.
Mai multe detalii despre forFITOUT si despre produsele si serviciile companiei gasiti pe forfitout.ro.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.