Luni, 23 Mai

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Afaceri La birou Aon Romania, despre gradul de implicare profesionala al angajatilor unei companii

Aon Romania, despre gradul de implicare profesionala al angajatilor unei companii

Email Imprimare

Aon Romania, subsidiara locala a liderului mondial in brokeraj de asigurari, consultant de risc si resurse umane, anunta lansarea in Romania a cercetarii Best Employers Study pentru al treilea an consecutiv. Studiul se desfasoara pe o perioada de noua luni, dupa o metodologie complexa si ofera o clasificare a companiilor din punctul de vedere al imaginii pe care acestea o au ca angajator in piata fortei de munca.

Un Brand de Angajator puternic ofera avantaje companiilor Best Employers
Conform cercetarii desfasurate in 2014, nivelul mediu de engagement in Romania a fost de 62%, comparativ cu nivelul de engagement al companiilor Best Employers care a atins cota de 78%.
Mai mult, 74% din angajatii companiilor Best Employers considera ca organizatia in care isi desfasoara activitatea reprezinta unul din cele mai bune locuri de munca pentru cineva cu pregatirea si experienta pe care o detin. Procentul este cu 17% mai mare decat media tuturor respondentilor la sondaj; aproximativ 20% din totalul celor intervievati considera ca angajatorii lor nu ofera conditiile optime dezvoltarii profesionale. 

Opinia angajatilor din cadrul companiilor Best Employers proiecteaza o imagine de lider in piata
Rezultatele unei alte dimensiuni analizate, Net Promoter Score (NPS - un indice de masurare word of mouth, ce identifica probabilitatea ca un angajat sa recomande organizatia), arata un rezultat de 49 puncte pentru companiile Best Employers, comparativ cu media tuturor companiilor participante care este de numai 22 puncte. Ce concluzie putem extrage? Angajatii companiilor Best Employers participa mult mai activ la construirea unei imagini pozitive pe piata a propriei companii angajatoare.
De asemenea, 74% din angajatii companiilor Best Employers considera ca propriile organizatii ofera oportunitati excelente in cariera celor care au un nivel de performanta ridicat, cu 20% mai crescut decat rezultatele medii ale tuturor companiilor participante.

In consecinta, organizatiile Best Employers beneficiaza de imaginea pozitiva pe care angajatii le-o ofera, intr-o maniera eficienta si masurabila. Pentru aceste companii este mult mai usor sa atraga profesionisti de top -  cei mai buni manageri si experti, in timp ce companiile cu o cultura a performantei mai slaba, se confrunta cu dificultati in acest sens. Costurile recrutarii sunt reduse pentru companiile Best Employers, cu o rata crescuta de retentiei, implicit si fluctuatia de personal este mai scazuta. Companiile Best Employers beneficiaza, pe langa investitiile in promovarea imaginii companiei in piata, si de suportul propriilor angajati, care reprezinta o sursa credibila de informare, un factor de influenta pentru candidati si clienti, – spune Virginia Pauna, Project Leader Best Employers Study Romania.

Best Employers Study se adreseaza companiilor cu o vechime de cel putin trei ani de activitate pe piata din Romania si nominalizeaza ca Best Employer companii din trei categorii, in functie de numarul de angajati: companii cu un numar de angajati intre 50 si 250, intre 250 si 1000, si companii cu un numar de peste 1000 de angajati. Printre laureatii Best Employers Study 2013 si 2014 se numara in special companii din IT, Pharma si FMCG. Rezultatele Best Employers Study 2015 vor fi anuntate in cadrul unei gale, desfasurate in luna noiembrie a acestui an.

Aon este lider mondial in furnizarea de solutii de management al riscului, brokeraj de asigurari si reasigurari, consultanta resurse umane si externalizare de servicii. Prin cei 66.000 angajati in toata lumea, Aon acorda cele mai bune servicii clientilor sai din peste 120 de tari, combinand solutii de risc inovatoare si eficiente cu expertiza tehnica a resurselor sale la nivel mondial. Aon a fost numit in mod repetat cel mai bun broker din lume, cel mai bun intermediar de asigurari, cel mai bun intermediar in reasigurari, cel mai bun consultant privind beneficiile pentru angajati si manager de captive de catre surse multiple din industria de profil. Vizitati www.aon.com pentru mai multe informatii despre Aon si www.aon.com/manchesterunited pentru detalii privind parteneriatul Aon cu Manchester United.

Aon Romania, unul dintre cei mai mari brokeri de asigurare din Romania, ofera servicii profesionale de consultanta in asigurari, reasigurari, managementul de risc si beneficii pentru angajati, pentru companii, autoritati si institutii financiare. Companie infiintata in 1991, devine subsidiara a grupului Aon din 2005. Aon Romania detine certificatul de management al calitatii ISO 9001/2008. Pentru mai multe informatii despre Aon, vizitati www.aon.ro 

Best Employers Study (BES) ofera o clasificare a companiilor din punctul de vedere al imaginii pe care o au ca angajator in baza informatiilor transmise de proprii angajati. Studiul se adreseaza companiilor cu peste 50 de angajati si cel putin trei ani de activitate pe piata din Romania. Rezultatele Best Employers 2015 vor fi publicate la nivelul Romaniei la sfarsitul lunii noiembrie si la nivel CEE in primavara anului viitor. Studiul furnizeaza o serie de informatii atat despre angajati cat si despre angajatori. BES ii ajuta pe managerii de companii sa afle cum pot obtine rezultatele cele mai bune cu resursele pe care le au in companie si cum pot creste performanta afacerii prin optimizarea nivelului de engagement al angajatilor. Pentru mai multe detalii despre studiul Best Employers in Romania vizitati www.bestemployersromania.com

Contact PR:

Ruxandra Vasile (Managing Partner I Pure Media Solutions)
Mobil: +4.073.661.6600; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Aon Romania
Virginia Pauna (Project Leader Best Employers Romania)
Mobil: +4.072.535.4805; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Simona Tudoran (Marketing & Communications Manager)
Mobil: +4.072.535.4803; E-mail: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.