Miercuri, 24 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Apiland Miere Miere de tei

Miere de tei

Mierea de tei Apiland este o miere naturala, de calitate superioara cu o aroma extraordinara si un miros placut de flori de tei. Are o culoare galben-aurie si o consistenta fluida, vascoasa.
Contine uleiuri volatile, aminoacizi, minerale si este bogata in vitamina B1, fiind indicata in stari de febrilitate, dureri gastrice, migrene. Este considerata ca remediu in pneumonii, astm bronsic, tuse, raceli, afectiuni ale sistemului nervos si insomnii.
Mierea de tei are proprietati bactericide si antiinflamatorii. De asemenea, este utilizata in tratarea crampelor si a bolilor renale.

Cristalizarea mierii este un proces cat se poate de natural. Acest proces are loc mai repede sau mai tarziu, in functie de originea tipurilor de nectar recoltat.
Aceasta miere a fost extrasa la rece, prin centrifugare, si a fost ambalata in starea ei naturala, pastrandu-si astfel toate proprietatile benefice.

Pret: 13 lei (450 g). Produs disponibil in magazinele naturiste din toata tara. Puteti cumpara acest produs si de pe www.apiland.ro.
Se gaseste si in varianta de 950 g, la pretul de 25 lei.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.