Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Apiland Pastura Pastura (100 g)

Pastura (100 g)

Cumpara acest produs
Pastura, "painea albinelor", este un polen fermentat de catre albine in conditiile naturale ale stupului. Pastura Apiland este de cea mai buna calitate, selectata cu grija din zonele de deal si de munte ale Transilvaniei, ferite de poluare.
Prezinta o bioactivitate cu mult mai mare decat polenul, fiind in acelasi timp mult mai usor de suportat si de digerat. O pastura de calitate nu produce in general nici un fel de alergii, nici macar in cazul celor care nu suporta polenul.
Pastura prezinta un gust dulce-acrisor si are o aciditate sporita, care o face mult mai usor asimilabila. Fata de polen are un continut mult mai mare de zaharuri simple, vitamina K, provitamina A, acid folic, vitaminele E si C, enzime si aminoacizi. Contine si un factor anti-anemic, iar valoarea nutritiva si antibiotica este de trei ori mai mare decat in cazul polenului. Trebuie evidentiat si continutul foarte ridicat de seleniu care ajuta la detoxifierea organismului.
Este recomandata celor care sufera de afectiuni din zona tubului digestiv, cum ar fi reglarea tranzitului intestinal, afectiuni ale colonului, constipatii cronice de diverse etiologii, enterocolite, colite de fermentatie sau de putrefactie, dar mai ales celor cu probleme hepatice, inregistrandu-se rezultate remarcabile inclusiv in cazul hepatitelor acute si cronice de tip A, B si C sau a cirozelor uscate si umede. Pastura este benefica si in cazul anemiilor, a stresului sau a reumatismului.
Pastura reprezinta si un element esential pentru frumusete, reprezentand in egala masura un factor nutritional pentru celulele pielii si o componenta importanta a mastilor cosmetice, in care este folosita in combinatie cu miere, laptisor de matca si extracte florale.

Pret: 40 lei (100 g). Produs disponibil in magazinele naturiste din toata tara. Puteti cumpara acest produs si de pe www.apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.