Vineri, 30 Oct

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Apiland Polen Polen crud de mar Eco

Polen crud de mar Eco

Polenul Apiland este un aliment viu, plin de enzime si bacterii benefice pentru organismul nostru, pastrand toate ingredientele naturale cu care a fost inzestrat de natura.
Fiind numit si ingerul pazitor al metabolismului general, polenul crud de mar este o veritabila sursa de energie pentru organism si un aliat important al metabolismului general, stimulat si sustinut de continutul bogat in nutrimente al acestui tip de polen. Consumul acestuia ajuta organismul sa se apere de infectiile microbiene.
Marea sa putere antioxidanta este data de continutul bogat in polifenoli, dintre care se remarca camferolul si quercetinul. Pe langa toate acestea, polenul crud de mar Eco contribuie la intarirea si protectia miocardului. Acest tip de polen e disponibil in cantitati limitate, pentru ca perioada de cules este foarte scurta.
Conditii de pastrare: polenul crud are un continut foarte scazut de apa (8-10%). Din acest motiv nu ingheata, desi trebuie pastrat in mod obligatoriu la congelator (intre -5°C si -18°C). Se pot pastra doze mici la frigider, pentru 2-3 zile. Astfel, gustul polenului crud devine mai intens, iar fermentii se activeaza.     
Mod de administrare: doza zilnica recomandata pentru polenul crud este de 5 g (o lingurita) pentru copiii cu varste cuprinse intre 2-6 ani si 15-30 g (1-2 linguri) pentru adulti. E indicat sa se faca cel putin cate o cura de 7 saptamani de doua ori pe ani, primavara si toamna.

Pret: 32 lei (250 g). Produs disponibil in magazinele naturiste din toata tara. Puteti cumpara acest produs si de pe www.apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.