Joi, 28 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Apiland Polen Polen crud de iarba neagra

Polen crud de iarba neagra

Cumpara acest produs
Polenul Apiland este un aliment viu, plin de enzime si bacterii benefice pentru organismul nostru, pastrand toate ingredientele naturale cu care a fost inzestrat de natura.
Fiind numit si ingerul pazitor al rinichilor, polenul crud de iarba neagra stimuleaza buna functionare a rinichilor, asigurand astfel detoxifierea organismului. Efectul alcalinizant este dat de continutul sau bogat in flavonoide, fibre si potasiu. Dintre flavonoidele prezente in acest tip de polen, rutina se gaseste in cantitati impresionante: 15 grame de polen crud de iarba neagra reprezinta echivalentul mai multor kilograme de hrisca sau ceapa. Pe langa efectul benefic asupra rinichilor, rutina imbunatateste capacitatea de memorare, previne pierderile osoase, prezinta o actiune benefica asupra tiroidei si ajuta la tratarea hemoroizilor sau varicelor.
Conditii de pastrare: polenul crud are un continut foarte scazut de apa (8-10%). Din acest motiv nu ingheata, desi trebuie pastrat in mod obligatoriu la congelator (intre -5°C si -18°C). Se pot pastra doze mici la frigider, pentru 2-3 zile. Astfel, gustul polenului crud devine mai intens, iar fermentii se activeaza.
Mod de administrare: doza zilnica recomandata pentru polenul crud este de 5 g (o lingurita) pentru copiii cu varste cuprinse intre 2-6 ani si 15-30 g (1-2 linguri) pentru adulti. E indicat sa se faca cel putin cate o cura de 7 saptamani de doua ori pe ani, primavara si toamna.
Precizam ca, la temperatura normala, polenul crud de iarba neagra rezista cateva zile, asadar rezista pe perioada transportului, fie prin posta, fie prin curier. Insa, dupa primirea produsului, va recomandam sa-l pastrati la congelator. De asemenea, este recomandat sa-l cumparati doar din magazinele offline care sunt dotate cu congelatoare sau de la magazinele online in care aveti incredere ca pastreaza aceste produse in conditii optime.

Pret: 35 lei (250 g). Produs disponibil in magazinele naturiste din toata tara. Puteti cumpara acest produs si de pe www.apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.