Vineri, 19 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Apimond Produse pentru ten cu celule stem Crema Bio de noapte cu celule stem

Crema Bio de noapte cu celule stem

Cu celule stem din argan, acid hialuronic, venin de albine, colagen vegetal si laptisor de matca
Beneficiile produselor cosmetice cu celule stem vegetale:
- vitalizeaza si protejaza celulele stem dermice;
- intaresc si tonifica tesutul cutanat;
- reintineresc pielea in profunzime;
- reduc ridurile cu 19% dupa 28 zile de tratament si cu 26% dupa 56 zile de tratament;
- cresc densitatea pielii cu 5,5% dupa 28 zile de tratament si cu 13% dupa 56 zile de tratament;
- cresc fermitatea pielii cu 14% dupa 56 zile de tratament.
Pielea devine mai matasoasa, moale, elastica, capata un aspect mai tanar, iar ridurile sunt vizibil diminuate. Testele confirma o redobandire a elasticitatii asemanatoare cu 12 ani in urma.
Celulele stem sau celulele de rezerva au capacitatea de a se inmulti nelimitat in timpul vietii noastre, inlocuind celulele care nu functioneaza corespunzator sau care lipsesc.

Crema Bio de noapte cu celule stem are o textura lejera si este usor de absorbit, putand constitui o baza perfecta pentru machiaj.
Contine, pe langa celulele stem, ingrediente cu proprietati antioxidante si antiimbatranire: acid hialuronic cu masa moleculara mica - pentru o hidratare profunda, venin de albine purificat - ce creste productia de colagen si elastina, colagen vegetal - ce ajuta pielea sa-si mentina fermitatea si elasticitatea si laptisor de matca - considerat elixirul tineretii, pentru hranire celulara.
Mod de utilizare: seara, dupa curatare. Folosita cu regularitate, combate semnele varstei si optimizeaza procesele de refacere cutanata.
Beneficiile excelente aduse frumusetii si sanatatii de cosmetica bio-organica se datoreaza ingredientelor naturale, in special celor din agricultura ecologica.
Produsele cosmetice Apimond au ingrediente certificate Bio.
Produsele cosmetice Apimond nu contin ingrediente chimice periculoase: uleiuri minerale si derivatele lor (parafina, stearina, vaselina, petrolatum, propilen glicol, uleiuri siliconice - dimeticone etc.), PEG-uri (polietilen glicol), etoxilati, ftalati (dietilhexilphtalate - DEHP si toate care se termina in -phthalate), parabeni (methylparanen, ethylparaben, propylparaben, butylparaben, benzylparaben), phenoxietanoli, coloranti sintetici, parfumuri sintetice, emulgatori sintetici, gume sintetice (carbomer), SLS/LES/SLES (sodium lauryl sulfate, sodium laurel sau lauryl sulfate), triclosan, dioxane (toate ingredientele cu terminatia -eth).

Pret: 112,00 lei (50 ml).

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.